Beleid bezichtigingen

Door het jaar heen bereiken ons vele verzoeken van vele groepen het huis te mogen komen bezichtigen in verband met een mogelijk verblijf. We zouden u graag van dienst zijn. Om praktische redenen is dit echter niet mogelijk. We hebben onze handen vol aan het accommoderen van de - ook vele! - groepen die al concreet voor ZeeVELD kozen. Bezichtigingen zijn daarom - het spijt ons - alleen maar mogelijk voor wie in principe al besloten heeft het huis te huren.

Daarom ontvangen wij eerst graag uw concrete optieaanvraag of reservering.    

Bent u nog niet zover? Dan kunnen we u helaas niet van dienst zijn. Zeeveld heeft een flink aantal onderscheidende kenmerken. Denk aan de ligging, het grote aantal slaapkamers en de vele verblijfruimtes. Het staat alles op deze site uitvoerig beschreven. Geeft dit u onvoldoende aanleiding in beginsel voor ZeeVELD te kiezen? Dat kunnen wij alleen maar respecteren. Omgekeerd hopen we dat u kunt respecteren dat wij voorrang geven aan wie bij voorbaat al in dit huis, met deze faciliteiten, op deze plek, de locatie herkennen voor het verblijf dat zij voor ogen hebben.

Bezichtigingen zijn dan ook alleen mogelijk als het er alleen nog om gaat de sfeer te proeven, de puntjes op de ‘i’ zetten. En eerder, met het doorlopen van de papieren aanvraagprocedure, alle praktische zaken al zijn opgelost.