ZeeVELD staat tot uw beschikking op basis van zelfverzorging. Een paar dagen lang is het dan helemaal uw huis en thuis. Wilt u toch liever verzorgd worden? Af en toe of helemaal? Wellicht hebt u iets aan deze tips.

 

Buffetservice
Vanaf 10 personen; heel goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Wat: ontbijt of lunch, snack of Italiaans dinerbuffet, bezorgd door Il Buongustaio.
  • Kosten verzorging hele dag: vanaf 45,00 p.p
  • Kosten alleen ontbijt, lunch of diner: in overleg
  • Extra’s: ja. Op afspraak en nacalculatie; koffie en versnapering bij aankomst, drankjes bij diner, afwassen, opruimen.
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Saskia de Glas, info@ilbuongustaio.nl
 

XXTra gezonde Soepen en maaltijden
Vanaf 10 personen

  • Wat: biodiversiteit op het bord en diepte in de smaak: Martha van Nederpelt, schrijfster van ‘Soep het jaar rond’ verzorgt soepen, salades en maaltijden, met een diversiteit aan biologische en biodynamische groenten.
  • Kosten: vanaf 8,50 p.p. (soep en brood) tot 17,50 (maaltijd en salade).
  • Uw contactpersoon: Martha kookt lokaal, Martha van Nederpelt, info@marthakooktlokaal.nl  

Soep - recepten en verhalen. Door Martha van Nederpelt.

Soephetjaarrond
 

Volledige service 
Vanaf 10 personen*

  • Wat: uw eigen chef in de keuken; ontbijt, lunch, snack en diner, alsmede koffie en thee, water, drankjes, versnaperingen, afwassen, en opruimen.
  • Kosten: vanaf 85,00 p.p. * Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 850,- bedragen.
  • Extra’s: ja, inbegrepen.
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-43756621
 

Barbecue, buiten en meer 

  • Wat: uitstekend vlees voor op de barbecue en natuurlijk ook de (gas)barbecue zelf,  kant en klare maaltijden, belegde broodjes en borrelhapjes. De vleessoorten zijn afkomstig van de Tante Door kip, het Doerak varken, het Elita rund en de Schotse Hooglander. Op de website www.vanderpoel.keurslager.nl kunt u kiezen uit alle barbecuepakketten en -specialiteiten. Alles kan bij ZeeVELD worden afgeleverd en staat dan bij aankomst voor u klaar.
  • Kosten: in overleg.  
  • Uw contactpersoon: Keurslagerij van der Poel: vanderpoel.keurslager@live.nl of 0251-653382. 
 

Volledige service Super de Luxe
Vanaf 10 personen*

  • Wat: Culinair met een ster. Laat u in de watten leggen. Vier handen, uw eigen chef èn sous-chef, staan de hele dag voor u klaar. Voor ontbijt, lunch en diner, alsmede koffie en thee, water, sapjes, versnaperingen, afwassen, opruimen en serveren. Echt bijzonder.
  • Kosten: vanaf 135,-  p.p. *Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 1250,- bedragen.
  • Alleen ontbijt en lunch: 85,- p.p.
  • Alleen diner: 75,- p.p.
  • Extra’s: alcoholische dranken op basis van nacalculatie.
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Chefs on Tour, Caroline de Bruin: 06-41817733; www.chefsontour.nl.  

Oesters met frambozengelei - Chefs on Tour

Chefs on tour
 

Buffetservice in ZeeVELD, diner in Huize Koningsbosch
Vanaf 8 personen.

  • Wat: ontbijt en lunch aan huis bezorgd, diner op vijf minuten boswandel-afstand in Huize Koningsbosch.
  • Kosten: vanaf 60,00 p.p.
  • Extra’s: niet in ZeeVELD, wel in restaurant; op basis van afspraak en nacalculatie is alles bespreekbaar.
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Saskia Geraeds, info@huizekoningsbosch.nl. Ook voor alleen een lunch of diner is Huize Koningsbosch een aanrader. Vermeldt bij uw reservering dat u in ZeeVELD logeert en u krijgt na afloop een heerlijke espresso of cappuccino aangeboden.

Huize Koningsbosch - De eetzaal

Restaurant Koningsbosch