Beoordelingen

'Een betoverende plek. Inspirerend, out of the box, sfeervol, comfortabel en compleet'.  Als het in ZeeVELD regent, zijn het negens en tienen. Sinds 2017 kunnen wij zelf recensies plaatsen. Je ziet ze hieronder. De reviews die eerder werden geplaatst bij Buitenbusiness en Jezoektietsleuks, zie je hier en hier.  

 

24 beoordelingen
  1. 9,1

    de 2e keer. Heerljk, opnieuw heerlijk en fantastisch

    April 2019 - Reunie -  verbleef in ZeeVELD

  2. 9

    Een familieweekend bracht ons samen. Zeeveld bood genoeg ruimte om ongedwongen samen te zijn

    Maart 2019 -  verbleef in ZeeVELD

  3. 9,7

    Via internet gevonden en het leek en bleek perfect te passen bij wat we zochten.

    Maart 2019 - Sportclub -  verbleef in ZeeVELD

  4. 10

    Retraite met team. Het huis voldeedzeer aan de verwachting. Creëren van huiselijke omgeving en toch alle faciliteiten voorhanden die benodigd zijn bij een heisessie!

    Januari 2019 -  verbleef in ZeeVELD

  5. 8,7

    Wij waren in Zeeveld voor een bijeenkomst met collega’s. Onze dagen stonden in het teken van innoveren, leren en ontspannen. Dat is heel goed gelukt.

    Januari 2019 -  verbleef in ZeeVELD

  6. 10

    Viering van jubileum 35 jaar Antropologen Salon met 10 vrouwen

    September 2018 - Vriendengroep -  verbleef in ZeeVELD

  7. 9

    Jaarlijks vriendenweekend. Huis was sfeervol, en had alles wat we nodig hadden.

    September 2018 - Vriendengroep -  verbleef in ZeeVELD

  8. 9,9

    We wilden een gezellig fijn, groen en vrij gelegen voor een grote familie groep met een ruime keuken. Het is een heerlijk huis dat aan alle wensen voldeed.

    September 2018 - Familie -  verbleef in ZeeVELD

  9. 9,7

    We hadden een training voor een klant van ons. Het was een tweedaagse training en het was werkelijk een hele mooie uitkomst om hier aanwezig te mogen zijn. Met 15 mensen konden we hier prima uit de voeten. Super veel ruimte en daarbij was deze ruimte ook nog eens heel inspirerend. De ruimte om training te geven was van alle gemakken voorzien.

    September 2018 - Collega's/zakelijk -  verbleef in ZeeVELD

  10. 10

    Via GenietMee organiseer ik zakelijke evenementen voor bedrijven. Eén van mijn opdrachtgevers was op zoek naar een inspirerende ruimte voor een 2- daagse offsite/heidagen met mogelijkheid voor overnachting in Noord-Holland. Zeeveld voldoet helemaal aan deze verwachting.Inspirerend, out of the box, sfeervol en je kunt in alle rust werken aan je strategie.

    September 2018 -  verbleef in ZeeVELD