9 beoordelingen
9,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2.

Beoordelingen

"Een betoverende plek. Inspirerend, out of the box en zeldzaam goed georganiseerd en compleet. In een woord: magisch." Als het in ZeeVELD regent, regent het negens en tienen. Sinds kort kunnen wij hier zelf recensies plaatsen. Beoordelingen die elders werden geplaatst, zie je hier en hier.

9 beoordelingen
  1. 9,9

    Precies wat we verwachtten en nodig hadden voor onze trainingsdagen. Wat een fantastische locatie om met ons team twee dagen bij elkaar te kunnen zijn. Bedankt!

    Augustus 2021 - Basisschool - Petra v. verbleef in ZeeVELD 

  2. 8,9

    Een onderzoek naar de aard van het bewustzijn met 18 medisch specialsten

    Juni 2021 - Johannes L. verbleef in ZeeVELD 

  3. 8,9

    Interne training van ons bedrijf. Huis voldeed volledig

    Juni 2021 - Annet . verbleef in ZeeVELD 

  4. 8,1

    trainingsdagen

    Juni 2021 - Joke v. verbleef in ZeeVELD 

  5. 10

    We zijn bij ZeeVELD terecht gekomen voor een Stiltedag. De locatie was precies wat er nodig was om een dag tot stilstand te komen. Mede door de gastvrijheid van Thomas en het fantastische eten van Frank hebben we een fantastische dag gehad. We komen er wederom achter dat 1 dag eigenlijk te kort is. We komen graag terug voor een meerdaagse stilteretraite. Heel veel dank!

    December 2020 - Deborah H. verbleef in ZeeVELD 

  6. 9,6

    Een weekend met vrienden bracht ons naar ZeeVELD. Wat een heerlijke plek, zoveel rust! We waren ook onder de indruk van de faciliteiten en hoeveelheid keukengerei. Zelden hebben we zo'n perfect georganiseerde locatie meegemaakt. Onze complimenten. Hartelijk dank voor het verblijf.

    Juli 2020 - Casper B. verbleef in ZeeVELD 

  7. 9,3

    We hebben het werkelijk fantastisch gehad!! En de locatie heeft daar zeker aan bijgedragen. Het zorgvuldig, smaakvol en attent ingerichte huis en de schoonheid van de omgeving hebben op iedereen indruk gemaakt. De verbinding, waar Zeeveld graag aan wil bijdragen, is door iedereen ervaren.

    Juni 2020 - M. D.  verbleef in ZeeVELD 

  8. 9,4

    ZeeVeld blijft een prachtige plek die rust geeft en mooie dingen brengt. Alles was weer tot in de puntjes, met zorg en aandacht voor ons perfect in orde gemaakt. Dank daarvoor. Helaas hebben we het huis weer moeten verlaten na een mooi en bijzonder weekend, dat anders was dan vooraf gepland. Sterkte met de Corona crisis en hopelijk tot volgend jaar.

    Maart 2020 - Eefke V. verbleef in ZeeVELD 

  9. 9

    Een verjaardagsfeest bracht ons naar ZeeVELD. Het huis verschafte ons ruime, gezellige ruimten waar we heerlijk konden vertoeven. De keuken is geweldig compleet. Er is zoveel dat je echt niet zelf iets mee hoeft te nemen.

    November 2019 - Désirée S. verbleef in ZeeVELD