Beoordelingen

'Inspirerend, out of the box, sfeervol, comfortabel en compleet'.  Als het in ZeeVELD regent, zijn het negens en tienen. Sinds 2017 kunnen wij zelf recensies plaatsen. Je ziet ze hieronder. De reviews die eerder werden geplaatst bij Buitenbusiness en Jezoektietsleuks, zie je hier en hier.  

 

19 beoordelingen
  1. 10

    Viering van jubileum 35 jaar Antropologen Salon met 10 vrouwen

    September 2018 - Vriendengroep -

  2. 9

    Jaarlijks vriendenweekend. Huis was sfeervol, en had alles wat we nodig hadden.

    September 2018 - Vriendengroep -

  3. 9,9

    We wilden een gezellig fijn, groen en vrij gelegen voor een grote familie groep met een ruime keuken. Het is een heerlijk huis dat aan alle wensen voldeed.

    September 2018 - Familie -

  4. 9,7

    We hadden een training voor een klant van ons. Het was een tweedaagse training en het was werkelijk een hele mooie uitkomst om hier aanwezig te mogen zijn. Met 15 mensen konden we hier prima uit de voeten. Super veel ruimte en daarbij was deze ruimte ook nog eens heel inspirerend. De ruimte om training te geven was van alle gemakken voorzien.

    September 2018 - Collega's/zakelijk -

  5. 10

    Via GenietMee organiseer ik zakelijke evenementen voor bedrijven. Eén van mijn opdrachtgevers was op zoek naar een inspirerende ruimte voor een 2- daagse offsite/heidagen met mogelijkheid voor overnachting in Noord-Holland. Zeeveld voldoet helemaal aan deze verwachting.Inspirerend, out of the box, sfeervol en je kunt in alle rust werken aan je strategie.

    September 2018 -

  6. 9

    Training met collega's. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij het heel warm was en we veel buiten werkten, hebben we nu ook gebruik gemaakt van een aantal ruimtes binnen. Dit was erg fijn. De slaapkamers sluiten ook goed aan op de behoeften; sommige mensen willen graag alleen, anderen vinden samen gezelliger.

    Augustus 2018 -

  7. 10

    een werk uitje. Het huis voldeed perfect aan onze verwachtingen!

    Juli 2018 - Collega's/zakelijk -

  8. 9,1

    vriendschap onderhouden

    Juli 2018 - Gezinnen -

  9. 9,7

    Een familiebijeenkomst met een speciaal doel. Het huis was perfect geschikt voor dit doel. Prachtige ambiance en omgeving. Prima bedden en sfeervolle ruimtes.

    Juli 2018 - Familie -

  10. 9

    Familieweekend.

    Mei 2018 - Familie (met kinderen) -