Beoordelingen

'Een betoverende plek. Inspirerend, out of the box, sfeervol, comfortabel en compleet'.  Als het in ZeeVELD regent, zijn het negens en tienen. Sinds 2017 kunnen wij zelf recensies plaatsen. Je ziet ze hieronder. De reviews die eerder werden geplaatst bij Buitenbusiness en Jezoektietsleuks, zie je hier en hier.

29 beoordelingen
 1. 9,4

  Prachtige ruime locatie met alle benodigde faciliteiten. Wij hebben er 2 hele goede dagen voor teambuilding doorgebracht.

  Juli 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 2. 9,7

  Voor onze bruiloft zochten we een stille, goed aangeklede, verzorgde locatie. In de natuur. Om daar in intieme kring te trouwen. Daar zijn we met ZeeVELD helemaal in geslaagd. De kapel was een prachtige plek voor de ceremonie, de serre een geweldige ruimte voor het diner en buiten was het feestelijk recipiëren. Sowieso heeft dit huis erg veel ruimte en ruimtes. Want er zijn ook nog een televisiekamer, eetkamer en twee huiskamers. En 13 slaapkamers. Het geheel is erg verzorgd. De beheerder is behulpzaam, vriendelijk en ook duidelijk in de regels en afspraken. Dit maakt de samenwerking soepel en prettig.

  Juli 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 3. 10

  Wij organiseerden een retreat. En wat is dit huis daar geschikt voor! Er kunnen veel deelnemers in vanwege de vele slaapplaatsen, maar doordat het huis zo groot is, zijn er ook veel hoekjes waar je je terug kunt trekken. Midden in de natuur met mooie wandelroutes en mooie route naar zee.

  Mei 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 4. 9,7

  Al enkele jaren komen we hier graag terug voor een groepsretraite met ongeveer 20 mensen. Een ideale plek. Mooie, stille sfeer. Prachtige grote serre voor de groepsbijeenkomsten. Ideaal om in de natuur te wandelen. Bij mooi weer tafels naar buiten om te eten. Je kunt je eigen kok meenemen voor de catering, keuken met alle mogelijke voorzieningen. Goede bedden, lakenpakketten etc.. prima in orde. Hartelijke ontvangst , duidelijke regels. Uitstekende retraite-plek.

  Mei 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 5. 9,3

  Mijn chronisch zieke echtgenote's 80 jarige verjaardag. Het huis voldeed ten volle !

  April 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 6. 9,1

  de 2e keer. Heerljk, opnieuw heerlijk en fantastisch

  April 2019 - Reunie -  verbleef in ZeeVELD

 7. 9

  Een familieweekend bracht ons samen. Zeeveld bood genoeg ruimte om ongedwongen samen te zijn

  Maart 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 8. 9,7

  Via internet gevonden en het leek en bleek perfect te passen bij wat we zochten.

  Maart 2019 - Sportclub -  verbleef in ZeeVELD

 9. 10

  Retraite met team. Het huis voldeedzeer aan de verwachting. Creëren van huiselijke omgeving en toch alle faciliteiten voorhanden die benodigd zijn bij een heisessie!

  Januari 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 10. 8,7

  Wij waren in Zeeveld voor een bijeenkomst met collega’s. Onze dagen stonden in het teken van innoveren, leren en ontspannen. Dat is heel goed gelukt.

  Januari 2019 -  verbleef in ZeeVELD