12 beoordelingen
9,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2.

Beoordelingen

"Een betoverende plek. Inspirerend, out of the box en zeldzaam goed georganiseerd en compleet. In een woord: magisch." Als het in ZeeVELD regent, regent het negens en tienen. Sinds kort kunnen wij hier zelf recensies plaatsen. Beoordelingen die elders werden geplaatst, zie je hier en hier.

12 beoordelingen
  1. 8,9

    Een onderzoek naar de aard van het bewustzijn met 18 medisch specialsten

    Juni 2021 - Johannes L. verbleef in ZeeVELD

  2. 8,9

    Interne training van ons bedrijf. Huis voldeed volledig

    Juni 2021 - Annet . verbleef in ZeeVELD

  3. 8,1

    trainingsdagen

    Juni 2021 - Joke v. verbleef in ZeeVELD

  4. 10

    We zijn bij ZeeVELD terecht gekomen voor een Stiltedag. De locatie was precies wat er nodig was om een dag tot stilstand te komen. Mede door de gastvrijheid van Thomas en het fantastische eten van Frank hebben we een fantastische dag gehad. We komen er wederom achter dat 1 dag eigenlijk te kort is. We komen graag terug voor een meerdaagse stilteretraite. Heel veel dank!

    December 2020 - Deborah H. verbleef in ZeeVELD

  5. 9,6

    Een weekend met vrienden bracht ons naar ZeeVELD. Wat een heerlijke plek, zoveel rust! We waren ook onder de indruk van de faciliteiten en hoeveelheid keukengerei. Zelden hebben we zo'n perfect georganiseerde locatie meegemaakt. Onze complimenten. Hartelijk dank voor het verblijf.

    Juli 2020 - Casper B. verbleef in ZeeVELD

  6. 9,3

    We hebben het werkelijk fantastisch gehad!! En de locatie heeft daar zeker aan bijgedragen. Het zorgvuldig, smaakvol en attent ingerichte huis en de schoonheid van de omgeving hebben op iedereen indruk gemaakt. De verbinding, waar Zeeveld graag aan wil bijdragen, is door iedereen ervaren.

    Juni 2020 - M. D.  verbleef in ZeeVELD

  7. 9,4

    ZeeVeld blijft een prachtige plek die rust geeft en mooie dingen brengt. Alles was weer tot in de puntjes, met zorg en aandacht voor ons perfect in orde gemaakt. Dank daarvoor. Helaas hebben we het huis weer moeten verlaten na een mooi en bijzonder weekend, dat anders was dan vooraf gepland. Sterkte met de Corona crisis en hopelijk tot volgend jaar.

    Maart 2020 - Eefke V. verbleef in ZeeVELD

  8. 9

    Een verjaardagsfeest bracht ons naar ZeeVELD. Het huis verschafte ons ruime, gezellige ruimten waar we heerlijk konden vertoeven. De keuken is geweldig compleet. Er is zoveel dat je echt niet zelf iets mee hoeft te nemen.

    November 2019 - Désirée S. verbleef in ZeeVELD

  9. 8,4

    We hebben een geweldig verblijf gehad. De ontvangst was hartelijk en letterlijk en figuurlijk warm, met de brandende fakkel bij de voordeur en de aangestoken open haard. Het voelde meteen als thuis. Wat ook heel bijzonder was: de verse bloemen en bloemstukken en de pompoenen bij de voordeur. Aan alles was gedacht. De foto's op de site waren al prachtig maar in het echt was het nog veel mooier om te zien en te beleven. We hopen nog vaker terug te mogen komen. Ook opvallend: de communicatie rond reservering en voorbereiding was heel snel en effectief. En erg fijn: aparte ruimtes om te vergaderen, te ontbijten, lunchen en te relaxen. De voorziening voor het vergaderen was prima evenals de aanwezigheid van apparatuur, bestek en servies etc. in de keuken. Echt super geregeld. We zullen de locatie van harte aanbevelen bij onze collega's van de bank en aan vrienden en kennissen.

    Oktober 2019 - Like D. verbleef in ZeeVELD

  10. 8,9

    We waren hier voor familieweekend. Als gezin woonden we enkele jaren in Castricum en daar wilden we met 'ma' (90 jaar) en de kleinkinderen herinneringen ophalen. Al zoekende op Google deze geweldige plek gevonden.Een ieder van ons gezelschap was onder de indruk van huis, sfeer, locatie en alle toebehoren. De tuinkamer/serre met de klokken is een geweldige!! kamer om te verblijven met elkaar. Licht, ruim, buitengevoel etc. In tegenstelling tot de warme ontvangst en het contact ter plekke, waren de eerste mail-contact momenten zeer formeel en ietwat streng. Helderheid en regels zijn voor een locatie als deze natuurlijk onontbeerlijk, het leek echter zeer star over te komen. Zo zie je maar weer dat persoonlijk contact het belangrijkste is.

    September 2019 - Familie - Herma v. verbleef in ZeeVELD