Beoordelingen

'Geweldig, sfeervol, comfortabel, compleet'.  Als het in ZeeVELD regent, zijn het negens en tienen. Sinds 2017 kunnen wij zelf recensies plaatsen. Je ziet ze hieronder. De reviews die eerder werden geplaatst bij Buitenbusiness en Jezoektietsleuks, zie je hier en hier.  

 

13 beoordelingen
  1. 10

    een werk uitje. Het huis voldeed perfect aan onze verwachtingen!

    Juli 2018 - Collega's/zakelijk -

  2. 9,1

    vriendschap onderhouden

    Juli 2018 - Gezinnen -

  3. 9,7

    Een familiebijeenkomst met een speciaal doel. Het huis was perfect geschikt voor dit doel. Prachtige ambiance en omgeving. Prima bedden en sfeervolle ruimtes.

    Juli 2018 - Familie -

  4. 9

    Familieweekend.

    Mei 2018 - Familie (met kinderen) -

  5. 9,4

    Het huis voldeed prima. Het doel was een weekend van ontmoeting, verdieping en bezinning, een inspiratieweekend als terugkomweekend van de opleiding die we samen gedaan hebben met deze groep mensen (ca 20 pers)

    April 2018 - Reunie -

  6. 9,9

    Wij hebben er net als anderhalf jaar geleden een fantastisch familie-weekend mogen doorbrengen, perfecte locatie, fijne sfeer!

    April 2018 - Familie (met kinderen) -

  7. 10

    Familie weekend is bij Zeeveld altijd geweldig.

    Maart 2018 - Familie -

  8. 9,7

    We hebben ZeeVELD een aantal jaar geleden gevonden via google, op zoek naar een geschikte locatie voor een yogaretreat. Inmiddels zijn we al 6 keer teruggekomen, dit zegt volgens mij genoeg :).

    Januari 2018 - Collega's/zakelijk -

  9. 9,1

    Gezellig met een grote groep een huis vinden waar je ook nog meerdere slaapkamers hebt en ook nog dicht bij de natuur.

    December 2017 - Familie -

  10. 9

    Al voor het vierde opeenvolgende jaar kom ik naar Zeeveld om hier mijn zang/stembevrijding retraites te huisvesten. Een ideaal 'huis' voor dat wat ik beoog: een sfeer creëren waarin mijn deelnemers 'quality time' realiseren voor zichzelf en elkaar. Zeeveld is smaakvol ingericht en alles is op een een persoonlijke manier tot in de puntjes verzorgd. Een royale en zeer goed geoutilleerde keuken en een prachtige kapel maken deze plek tot een perfecte en inspirerende retraite-locatie met een bekwame en prettige beheerder. Jan-Hendrik Veenkamp

    December 2017 -