9 beoordelingen
9,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,5.

Beoordelingen

"Een betoverende plek. Inspirerend, out of the box en zeldzaam goed georganiseerd en compleet. In een woord: magisch." Als het in ZeeVELD regent, regent het negens en tienen. Sinds kort kunnen wij hier zelf recensies plaatsen. Beoordelingen die elders werden geplaatst, zie je hier en hier.

9 beoordelingen
  1. 10

    We waren hier eerder geweest We hadden 2 MT dagen

    Januari 2022 - Kim S. verbleef in ZeeVELD 

  2. 10

    Great previous retreat experience and no doubt about another journey at ZeeVELD :) There can't be a better place for deep healing work.

    December 2021 - Alexander F. verbleef in ZeeVELD 

  3. 9,9

    Wij logeerden in Zeeveld in het kader van een teamuitje. Ik heb nog nooit zulke positieve reacties ontvangen over een locatie! We hebben een fantastisch weekend beleefd en het huis heeft hier in hoge mate aan bijgedragen.

    Augustus 2021 - Lianne A. verbleef in ZeeVELD 

  4. 9,9

    Precies wat we verwachtten en nodig hadden voor onze trainingsdagen. Wat een fantastische locatie om met ons team twee dagen bij elkaar te kunnen zijn. Bedankt!

    Augustus 2021 - Basisschool - Petra v. verbleef in ZeeVELD 

  5. 8,9

    Een onderzoek naar de aard van het bewustzijn met 18 medisch specialsten

    Juni 2021 - Johannes L. verbleef in ZeeVELD 

  6. 8,9

    Interne training van ons bedrijf. Huis voldeed volledig

    Juni 2021 - Annet . verbleef in ZeeVELD 

  7. 8,1

    trainingsdagen

    Juni 2021 - Joke v. verbleef in ZeeVELD 

  8. 10

    We zijn bij ZeeVELD terecht gekomen voor een Stiltedag. De locatie was precies wat er nodig was om een dag tot stilstand te komen. Mede door de gastvrijheid van Thomas en het fantastische eten van Frank hebben we een fantastische dag gehad. We komen er wederom achter dat 1 dag eigenlijk te kort is. We komen graag terug voor een meerdaagse stilteretraite. Heel veel dank!

    December 2020 - Deborah H. verbleef in ZeeVELD 

  9. 9,6

    Een weekend met vrienden bracht ons naar ZeeVELD. Wat een heerlijke plek, zoveel rust! We waren ook onder de indruk van de faciliteiten en hoeveelheid keukengerei. Zelden hebben we zo'n perfect georganiseerde locatie meegemaakt. Onze complimenten. Hartelijk dank voor het verblijf.

    Juli 2020 - Casper B. verbleef in ZeeVELD