Beoordelingen

"Een betoverende plek. Inspirerend, out of the box en zeldzaam goed georganiseerd en compleet. In een woord: magisch." Als het in ZeeVELD regent, regent het negens en tienen. Sinds 2017 kunnen wij zelf recensies plaatsen. De reviews die eerder elders werden geplaatst, zie je hier en hier.

17 beoordelingen
 1. 9,7

  Al enkele jaren komen we hier graag terug voor een groepsretraite met ongeveer 20 mensen. Een ideale plek. Mooie, stille sfeer. Prachtige grote serre voor de groepsbijeenkomsten. Ideaal om in de natuur te wandelen. Bij mooi weer tafels naar buiten om te eten. Je kunt je eigen kok meenemen voor de catering, keuken met alle mogelijke voorzieningen. Goede bedden, lakenpakketten etc.. prima in orde. Hartelijke ontvangst , duidelijke regels. Uitstekende retraite-plek.

  Mei 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 2. 9,3

  Mijn chronisch zieke echtgenote's 80 jarige verjaardag. Het huis voldeed ten volle !

  April 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 3. 9,1

  de 2e keer. Heerljk, opnieuw heerlijk en fantastisch

  April 2019 - Reunie -  verbleef in ZeeVELD

 4. 9

  Een familieweekend bracht ons samen. Zeeveld bood genoeg ruimte om ongedwongen samen te zijn

  Maart 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 5. 9,7

  Via internet gevonden en het leek en bleek perfect te passen bij wat we zochten.

  Maart 2019 - Sportclub -  verbleef in ZeeVELD

 6. 10

  Retraite met team. Het huis voldeedzeer aan de verwachting. Creëren van huiselijke omgeving en toch alle faciliteiten voorhanden die benodigd zijn bij een heisessie!

  Januari 2019 -  verbleef in ZeeVELD

 7. 8,7

  Wij waren in Zeeveld voor een bijeenkomst met collega’s. Onze dagen stonden in het teken van innoveren, leren en ontspannen. Dat is heel goed gelukt.

  Januari 2019 -  verbleef in ZeeVELD