Bezichtigen en opties

U bent meer dan welkom ZeeVELD te bezichtigen. Voorwaarde is alleen wel dat u eerst een optie hebt aangevraagd via de Zoek en Boek module op deze site.

Een optie is vrijblijvend en gratis. En geldt drie dagen. Besluit u na bezichtiging onverhoopt de optie niet te verzilveren, dan is er dus niets aan de hand.  

Is een optieaanvraag u nog een brug te ver? Dan is een bezichtiging helaas niet mogelijk. Bent u niet in de gelegenheid binnen de optietermijn te komen kijken of is het huis voor bezichtiging niet beschikbaar? Zelfs dan geldt: langer dan drie, in een enkel geval zeven, dagen kan een optie niet lopen. 

ZeeVELD heeft een flink aantal onderscheidende kenmerken. Denk aan de ligging, het grote aantal slaapkamers en de vele verblijfruimtes. Het staat alles op deze site uitvoerig beschreven. Geeft dit u onvoldoende aanleiding in beginsel voor ZeeVELD te kiezen? Dat kunnen wij alleen maar respecteren. Omgekeerd hopen we dat u kunt respecteren dat wij voorrang geven aan wie bij voorbaat al in dit huis, met deze faciliteiten, op deze plek, de locatie herkennen voor het verblijf dat zij voor ogen hebben.

Vandaar dat bezichtigingen alleen maar mogelijk zijn als het  er alleen om gaat 'nog even te voelen'. Even de sfeer te proeven. Omdat eerder, met het doorlopen van de optieprocedure, alle praktische zaken al werden afgerond, alle vragen al werden beantwoord.