Bezichtigen en opties

U bent meer dan welkom ZeeVELD te bezichtigen. Voorwaarde is alleen wel dat u eerst een optie hebt aangevraagd via de Zoek en Boek module op deze site.

Een optie is vrijblijvend en gratis. En geldt, afhankelijk van het seizoen waarvoor u zou willen boeken drie, maximaal zeven, dagen. Besluit u na bezichtiging onverhoopt de optie niet te verzilveren, dan is er dus niets aan de hand.  

Is een optieaanvraag u nog een brug te ver? Dan is een bezichtiging helaas niet mogelijk. zijn.

ZeeVELD heeft een flink aantal onderscheidende kenmerken. Denk aan de ligging, het grote aantal slaapkamers en de vele verblijfruimtes. Het staat alles op deze site uitvoerig beschreven. Geeft dit u onvoldoende aanleiding in beginsel voor ZeeVELD te kiezen? Dat kunnen wij alleen maar respecteren. Omgekeerd hopen we dat u kunt respecteren dat wij voorrang geven aan wie bij voorbaat al in dit huis, met deze faciliteiten, op deze plek, de locatie herkennen voor het verblijf dat zij voor ogen hebben.

Vandaar dat bezichtigingen alleen maar mogelijk zijn het slechts nog een kwestie van voelen is. Even de sfeer proeven. Omdat eerder, met het doorlopen van de optieprocedure, alle praktische zaken al zijn afgerond.