Selecteer taal
English
Nederlands
Transitium ZeeVELD

Zakelijk verblijf

  • Authentiek, verzorgd, inspirerend, comfortabel
  • Unieke ligging
  • Ruime aula en break-out rooms
  • Met of zonder catering

Zakelijk verblijf

Heidagen, off site, vergadering, training of teambuilding tussen duin en strand
Wat een bijzondere plek is dit! Inspirerend, sfeervol en functioneel tegelijkertijd. En dan die ligging: prima bereikbaar en toch afgelegen, in de duinen bij Castricum. Stap de voordeur uit en direct sta je midden in de natuur. Loop nog even door en je bent bij zee.

Ruim en exclusief
Het huis beschikt over een sfeervolle vergaderaula en vijf 'break out rooms': van een prachtig ruime serre met houthaard, tot een intieme bibliotheek met balkenplafond en potkachel. ZeeVELD staat exclusief ter beschikking van groepen van verschillende grootte. Tijdens jullie verblijf zijn er dus geen andere gasten.

Slaapkamers en indeling

Indeling Executive 
Kom met maximaal acht gasten en iedereen heeft een eigen slaap- en badkamer:  vijf kamers hebben deze badkamer en suite en drie kamers hebben deze direct grenzend aan de kamer. 

Indeling Team
Kom met niet meer dan 17 gasten en iedereen heeft een eigen kamer.

Indeling Shared
Vanaf 17 gasten begin je kamers te delen. In totaal kunnen hier tot 27 perssonen terecht. En als het echt moet zit zelfs daar nog wel een klein beetje rek in.  

Lees hier alles over slaapkamers en sanitair.

Catering en keuken
De professioneel uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien en stelt je in staat om samen, zelf, jullie maaltijden te bereiden. Een fantastische manier om aan teambuilding te werken. 

Willen jullie liever verzorgd worden? We werken samen met de beste cateraars uit de omgeving.

Tweedaags, driedaags of eendaags met voorovernachting.
Via deze Zoek en Boek module  kun je een regulier twee- of driedaagsverblijf boeken.  Op werkdagen is ook eendaagsverblijf met voorovernachting vanaf 20:00 uur mogelijk. Mail ons voor beschikbaarheid en prijs.

Out of the room, out of the box 
Een zakelijk verblijf in ZeeVELD wil altijd dingen in beweging brengen. Veranderen of vernieuwen. Of het nu gaat om strategieontwikkeling, teambuilding of kwaliteitsverbetering. Dat grotere groepen hier de badkamers delen, blijkt daarbij te helpen. Fysiek de comfortzone van de eigen kamer te moeten verlaten, helpt dit ook mentaal te doen. Onbewust blijken onze ‘out of the room’ badkamers, ‘out of the box’ denken, te bevorderen. Vandaar dat we ze graag opvoeren als onderscheidende kwaliteit.

Verdieping en ontmoeting
ZeeVELD is een huis voor verdieping en ontmoeting, geen plek om al drinkend en dansend uit je dak te gaan. Gezelligheid verwelkomen we van harte, (bedrijfs)feesten niet. Ook versterkte muziek is niet toegestaan.  

Teambuilding nabij Amsterdam
ZeeVELD ligt op nog geen half uur rijden van Amsterdam en ligt in het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit gebied is ongeveer 5.300 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: je hebt het binnen handbereik...

Unieke vergaderlocatie tussen stad en strand
Deze bijzondere locatie ligt vlakbij strand en zee en op een half uur rijden van Amsterdam. Op honderd meter afstand is gratis parkeerruimte in overvloed. Voeg daarbij de vele verblijfruimtes, de ligging, vrij in het groen, en het exclusieve gebruik - wat is er eigenlijk niet ideaal aan dit heerlijke huis? 

Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten
ZeeVELD beschikt ook over heel veel buitenruimte waar diverse teambuildingactiviteiten kunnen worden georganiseerd. Je vindt ze onder Buitenactiviteiten vermeld.

Faciliteiten
Graag zetten we voor je klaar:

  • Flipovers en papier
  • Beamer 3500 Lumen (HDMI)
  • Flatscreen 160 cm (HDMI, USB, VGA)