Indeling tot februari 2020

In januari 2020 verbouwen we. Het huis heeft daarna 14 slaapkamers en nog meer badkamers. En een sauna met relaxruimte. Nadere details volgen zodra ze definitief zijn. Bij vragen: neem contact met ons op. 

*

Alle slaapkamers met uitzicht op het groen
Het huis heeft thans 13 slaapkamers; er kunnen maximaal 27 gasten slapen. Twee extra slaapkamers welkom? Zie hieronder.   

Indeling:

  • 2-persoons: zeven kamers
  • 1-persoons: vier kamers
  • 3-persoons: een kamer
  • 6-persoons: een kamer; In deze kamer staan 2 losse bedden op de begane grond en 2 stapelbedden op een mezzanine. Daarmee biedt deze kamer de slapers toch opvallend veel ‘eigen’ ruimte.

Alle kamers hebben een eigen wastafel en uitzicht op groen: de binnentuin of het Zeeveld. De bedden zijn eenpersoons en hebben alle heel goede matrassen. 

Tien slaapkamers zijn op de begane grond.

Er zijn geen faciliteiten voor minder validen. 

Zie hier een overzicht van de Verdeling van de bedden per kamer(nummer). En bekijk hier de plattegrond van (ook) het slaapgedeelte.

* Extra slaapkamers 
Bij beschikbaarheid kunnen nog eens twee extra tweepersoons-slaapkamers met gedeeld sanitair, worden bijgehuurd. Deze slaapkamers bevinden zich in het aangrenzende Janhuis.  

Sanitair
Er zijn vijf douches en zes wc's. Ze zijn als volgt verdeeld:

  • Kamer 1: eigen douche en wc in de kamer
  • Gang begane grond slaapverblijf: 2 douches, 3 wc's
  • Overloop 1ste verdieping slaapverblijf: 1 douche, 1 wc
  • Gang boerderij: 1 douche, 1 wc

Out of the room, out of the box 
Een zakelijk verblijf in ZeeVELD wilt altijd dingen in beweging brengen. Veranderen of vernieuwen. Of het nu gaat om strategieontwikkeling, teambuilding of kwaliteitsverbetering. Dat de badkamers hier gedeeld worden, blijkt daarbij te helpen. Fysiek de comfortzone van de eigen kamer te moeten verlaten, helpt dit ook mentaal te doen. Onbewust blijken onze ‘out of the room’ badkamers, ‘out of the box’ denken, te bevorderen. Vandaar dat we ze graag opvoeren als onderscheidende kwaliteit. En overigens ligt er voor iedereen een badjas klaar.

 

Slapen en sanitair