Selecteer taal
English
Nederlands
Transitium ZeeVELD

Verblijfruimtes buiten

Nederland op z’n mooist
De achtertuin van ZeeVELD: het Noordhollands duinreservaat. Fietsen, wandelen, trimmen, paardrijden, zwemmen, picknicken, vliegeren: het kan hier allemaal. Kenmerkend aan dit gebied is de grote variatie aan flora en fauna. Duinen, parken en parkachtige terreinen, eeuwenoude eikenbossen en imposante lanen: u wordt telkens weer verrast.

Groen, groen en nog eens: groen
ZeeVELD wordt omringd door een aantal tuinen, grenzend aan weilanden en bos. Vanuit de serre loopt u er zo in. Het vele groen geeft u het gevoel even helemaal weg te zijn uit de drukte van alle dag. In de binnentuin, grenzend aan de eetkamer en keuken, een schelpenterras. Hier vindt u drie lange eettafels met banken waaraan tot 27 man kunnen zitten. Ook wat strandstoelen staan tot uw beschikking.

Speelveld
Direct tegenover de poort van Zeeveld ligt een groot speelveld. Hockey, voetbal, badminton, volleybal etc.: de tuinen van Zeeveld zijn er te kwetsbaar voor, maar hier is alle ruimte. Graag wel even melden als u hier een echt ‘event’ organiseert. Wij kunnen dit dan tijdig doorgeven aan de boswachters van terrein- en natuurbeheerder PWN.

Zee en strand
Een plattegrond van het duingebied, waarop u ook kunt zien hoe u bij de zee komt, vindt u hier. Tegen de rechterkantlijn, iets onder het midden, ziet u omcirkeld het woord ‘Zeeveld’. Gebruik de plus of min in de rechtermarge of het vergrootglas in de werkbalk voor een optimale weergave.