ZeeVELD X: ons verwen aanbod 
Ontdek de barista in jezelf, stap in een opgemaakt bed, kom tot rust in de sauna, laat ons de boodschappen uitpakken, vraag de bakker verse broodjes te brengen of de slijter om al je drankjes te verzorgen: waarom sober doen als het uitbundig kan? Lees hier alles over ZeeVELD X: extra diensten om je extra te verwennen. Je kunt iedere dienst apart aanvragen bij je reservering of ook later aan je reservering toevoegen. 

Ook jij een barista!
Waan jezelf een heuse barista. Met een druk op de knop van onze volautomatische WMF koffiemachine bereid je in een handomdraai iedere denkbare koffiespecialiteit. Koffiebonen en het eerste pak melk inbegrepen. Extra kosten per dag: 22,50 of 49,- per weekend. 

Zorgeloos aankomen
Kom aan in een keuken met al ingerichte provisiekasten. Bestel thuis op je gemak alle boodschappen bij Albert.nl, wij nemen ze in ontvangst, rekenen af, pakken uit en bergen op. Zo is aankomen thuiskomen. Extra kosten: 65,-  

Zorgeloos in bed – en er weer uit
Laat ons de bedden opmaken en weer afhalen na vertrek. Extra kosten per bed 17,50. En dan leggen we ook nog eens een extra, en extra grote, handdoek klaar.

Sauna
De een laadt ervan op, de ander komt er van bij en voor een derde is het puur ontspannen. Wie knapt er niet op van een paar rondjes sauna? Ons welness kwartier bestaat uit een finse sauna, buitendouche met stortemmer en ontspanningsruimte. Extra kosten: 37,50 per dag of dagdeel, 75,- per weekend.  

Vers opstaan
Bakkerij Burgmeyer bezorgt ’s ochtends verse broodjes en broden aan huis. Dagelijks behalve op zondag. Voor bestellingen boven de 25,-  bel 0251-652948;

Spiritueel binnenkomen
Bespaar jezelf dat gesjouw en laat onze slijter de drank verzorgen. En wat niet op gaat mag weer terug.