Selecteer taal
English
Nederlands
Transitium ZeeVELD

Catering

Optie 1: Volledig verzorgd, biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering
Laat je retreat biologisch cateren door jullie eigen chef in de keuken, Elise Calkoen, beter bekend als de Independent Chef and Food Artist Lady Turkey. Met veel ingredienten uit de streek, direct van de producent. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes en zelfgemaakte, versnaperingen. Prijs is een indicatie, aangegeven per dag. 

  • Vanaf 60,00 p.p. ex BTW. Nacalculatie voor alcoholische danken;  minimum tien personen. 
  • Voor offertes en inlichtingen: Lady Turkey: 06-518 75095
  • Houd er rekening mee dat de chef een slaapkamer in beslag neemt en op de factuur 'telt' als deelnemer. 

Alternatieven (biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering)

Jonathan Svirsky, Shoresh Catering 06-623 76816
Farah's Table: Farah Stegeman: 06 345 36373
The Local Squeeze, Katie Broadhurst, 06 176 04317
Margot Schotanus; 06- 199 27349
Bert Lambertus: 06-39879464
 

Optie 2: Volledig verzorgd, biologisch, bedrijfscatering 
Treed in de voersporen van de bedrijven die zich eerder lieten verzorgen door Frank Castricum. En daar zeer content mee waren. Geniet van zijn solide home cooking in een biologisch en streekgebonden (Han de Kroon) jasje. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes, versnaperingen, ook alcoholische dranken en volledige, vriendelijke service inbegrepen.  Prijs aangegeven per 36 uur. 

  • Vanaf 105,-  ex BTW p.p. Geen nacalculatie, minimum tien personen. 
  • Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-437 56621