Stel hieronder je eigen cateringarrangement samen. Kies voor Luxe, Economy, Budget of iets daar tussenin. Laat alles verzorgen of steek ook zelf een handje toe. Voor elke smaak en iedere portemonnee hebben we aantrekkelijke opties. Inhoudelijk regel je zelf, direct alles met de cateraar. Is dat eenmaal rond, dan helpt de beheerder van ZeeVELD graag bij de praktische uitwerking: hij vangt de cateraar op en maakt deze waar nodig nog extra wegwijs. 

Catering super de luxe 

Culinair met een ster. Volledig verzorgd:
Chefs on Tour legt jullie in de watten. Chef èn sous-chef, staan de hele dag voor jullie klaar. Voor ontbijt, lunch en diner, koffie en thee, water, sapjes, snack, versnaperingen, afwassen, opruimen en serveren. Echt heel bijzonder. Vanaf 10 personen (of minder in overleg) *

 • Kosten: vanaf 135,-  p.p. *Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 1350,- bedragen.
 • Alleen ontbijt en lunch: 85,- p.p.
 • Alleen diner: 75,- p.p.
 • Extra’s: alcoholische dranken op basis van nacalculatie.
 • Offertes en inlichtingen: Chefs on Tour, Caroline de Bruin 06-418 17733

Catering economy 

Optie 1: Volledig verzorgd, biologisch , vegetarisch of veganistisch; retreat catering
Laat je retreat volledig biologische cateren door jullie eigen chef in de keuken, Margot Schotanus. Met veel ingredienten uit de streek, direct van de producent. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes en zelfgemaakte, versnaperingen. Prijzen als aangegeven voor een verblijf van 36 uur *

 • Vanaf 87,50 p.p. ex BTW. Nacalculatie voor alcoholische danken;  minimum tien personen. 
 • Voor offertes en inlichtingen: Margot Schotanus; 06- 199 27349

Optie 2: Volledig verzorgd, biologisch, bedrijfscatering 
Treed in de voersporen van de bedrijven die zich eerder lieten verzorgen door Frank Castricum. En daar zeer content mee waren. Geniet van zijn solide home cooking in een biologisch en streekgebonden (Han de Kroon) jasje. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes, versnaperingen, ook alcoholische dranken en volledige, vriendelijke service inbegrepen.  Prijzen als aangegeven voor een verblijf van 36 uur *. 

 • Vanaf 105,-  ex BTW p.p. Geen nacalculatie, minimum tien personen. 
 • Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-437 56621

Alternatieven (ook biologisch):

Catering budget 

Optie 1: Catering met een Italiaanse draai. Deelverzorging of totale verzorging:
De cateraar zet het neer, de rest doen jullie zelf. Ontbijt en/of lunch, en/of snack en/of drankjes tussendoor en/of Italiaans dinerbuffet, verzorgd door Il Gusto.  Desgewenst kan dit pakket worden uitgebreid tot een volledig verzorgde service met koffie en versnapering bij aankomst, drankjes bij diner, afwassen en opruimen. 

 • Kosten totaalpakket zelfservice: vanaf 45,00 p.p.p.d. 
 • Kosten totaalpakket inclusief afwas- en opruimservice: in overleg 
 • Kosten óf ontbijt, óf lunch óf diner: in overleg
 • Extra’s: ja in overleg
 • Offertes en inlichtingen: Saskia de Glas,06-234 11904

Optie 2: Biodiversiteit op het bord en diepte in de smaak:
Martha van Nederpelt, schrijfster van ‘Soep het jaar rond’ verzorgt soepen, salades en maaltijden, met een diversiteit aan biologische en biodynamische groenten. Martha maakt alles ter plekke vers klaar en zet het neer. De rest doen jullie zelf.

 • Kosten: vanaf 8,50 p.p. (soep en brood) tot 17,50 (maaltijd en salade).
 • Offertes en inlichtingen: Martha kookt lokaal; 06-237 06911

Barbecue en kant-en-klaar maaltijden

Verzorgd of zelfverzorging
Uitstekend vlees voor op de barbecue en natuurlijk ook de barbecue zelf, kant en klare maaltijden, belegde broodjes en borrelhapjes. De vleessoorten zijn afkomstig van de Tante Door kip, het Doerak varken, het Elita rund en de Schotse Hooglander. Ook, voor de vegetarier: genieten zonder vlees: BBQ Vega. Je kunt kiezen uit verschillende barbecuepakketten en -specialiteiten. Alles wordt bij ZeeVELD afgeleverd. Of laat je extra verwennen en vraag Van der Poel de barbeque ook ter plekke voor je te verzorgen. Ze maken het je net zo makkelijk als je het hebben wilt.