Stel hieronder je eigen cateringarrangement samen. Kies voor Luxe, Economy, Budget of iets daar tussenin. Laat alles verzorgen of steek ook zelf een handje toe. Voor elke smaak en iedere portemonnee hebben we aantrekkelijke opties. Inhoudelijk regel je zelf alles rechtstreeks met de cateraar. Daar zit ZeeVELD niet tussen. Is dat eenmaal rond, dan helpt de beheerder graag bij de praktische uitwerking. 

NB: kies je voor een chef die ook in ZeeVELD overnacht, dan telt deze voor de factuur mee met het aantal aanwezigen. 

Catering super de luxe 

Culinair met een ster. Volledig verzorgd:
Chefs on Tour legt jullie in de watten. Chef èn sous-chef, staan de hele dag voor jullie klaar. Voor ontbijt, lunch en diner, koffie en thee, water, sapjes, snack, versnaperingen, afwassen, opruimen en serveren. Echt heel bijzonder. Vanaf 10 personen (of minder in overleg). 

  • Kosten: vanaf 135,-  p.p. *Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 1350,- bedragen.
  • Alleen ontbijt en lunch: 85,- p.p.
  • Alleen diner: 75,- p.p.
  • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
  • Extra’s: alcoholische dranken op basis van nacalculatie.
  • Offertes en inlichtingen: Chefs on Tour, Caroline de Bruin 06-418 17733

Catering economy 

Optie 1: Volledig verzorgd, biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering
Laat je retreat volledig biologische cateren door jullie eigen chef in de keuken, Elise Calkoen, beter bekend als de Independent Chef and Food Artist Lady Turkey. Met veel ingredienten uit de streek, direct van de producent. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes en zelfgemaakte, versnaperingen. Prijs aangegeven per dag. 

  • Vanaf 60,00 p.p. ex BTW. Nacalculatie voor alcoholische danken;  minimum tien personen. 
  • Voor offertes en inlichtingen: Lady Turkey: 06-518 75095
  • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD.
  • Houd er rekening mee dat de chef een slaapkamer in beslag neemt en op de factuur 'telt' als deelnemer. 

Optie 2: Volledig verzorgd, biologisch, bedrijfscatering 
Treed in de voersporen van de bedrijven die zich eerder lieten verzorgen door Frank Castricum. En daar zeer content mee waren. Geniet van zijn solide home cooking in een biologisch en streekgebonden (Han de Kroon) jasje. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes, versnaperingen, ook alcoholische dranken en volledige, vriendelijke service inbegrepen.  Prijs aangegeven per 36 uur. 

  • Vanaf 105,-  ex BTW p.p. Geen nacalculatie, minimum tien personen. 
  • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
  • Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-437 56621

Alternatieven (biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering)

Margot Schotanus; 06- 199 27349
Puur Koken met Passie; 06 - 415 47150
Farah's Table: Farah Stegeman: 06 345 36373
Daily Delicious, (veganistisch) Dimitri van Leeuwen; 06-253 25915
Ad Maas van Ad Maas Kookinspiratie; 06-383 87899

Optie 3: Naar keuze ontbijt, lunch en/of diner
Laat je verwennen door de keuken van Aan het Bosch. Het restaurant op vijf wandelminuten bij ZeeVELD vandaan. Voor ontbijt, lunch of diner voor groepen vanaf 10 personen. Er wordt met de seizoenen gekookt, waar mogelijk biologisch, en gewerkt met leveranciers uit de buurt. Ook met dieetwensen en allergieën wordt rekening gehouden. Geef je wensen door en op het afgesproken tijdstip staat alles klaar in de keuken van Zeeveld.  
- ontbijt (diverse soorten brood, gekookt ei, zoet- en hartig beleg, yoghurt, fruit, granola en jus d'orange): € 14.-;
- een of twee gangen lunch: soep, diverse soorten brood, zoet- en hartig beleg, salades en warme snack, melk, jus d'orange: € 21,50 of € 27,50;
- drie of vier gangen diner € 37,- of € 42,-
Voor inlichtingen en offertes: info@huizekoningsbosch.nl; 0251-860385.

Optie 4: Take away per persoon
Via de website van Aan het Bosch kun je bij hen ook take away bestellen. De heerlijkste maaltijden in tien minuten lopen - vijf heen, vijf terug - op tafel. 

Catering budget 

Catering met een Italiaanse draai. Deelverzorging of totale verzorging:
De cateraar zet het neer, de rest doen jullie zelf. Ontbijt en/of lunch, en/of snack en/of drankjes tussendoor en/of Italiaans dinerbuffet, verzorgd door Il Gusto.  Desgewenst kan dit pakket worden uitgebreid tot een volledig verzorgde service met koffie en versnapering bij aankomst, drankjes bij diner, afwassen en opruimen. 

  • Kosten totaalpakket zelfservice: vanaf 45,00 p.p.p.d. 
  • Kosten totaalpakket inclusief afwas- en opruimservice: in overleg 
  • Kosten óf ontbijt, óf lunch óf diner: in overleg
  • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
  • Extra’s: ja in overleg
  • Offertes en inlichtingen: Saskia de Glas,06-234 11904

Barbecue, lunch en kant-en-klaar maaltijden

Barbecue, lunches, maaltijden
Uitstekend vlees voor op de barbecue en natuurlijk ook de barbecue zelf, kant en klare maaltijden, belegde broodjes en borrelhapjes. De vleessoorten zijn afkomstig van de Tante Door kip, het Doerak varken, het Elita rund en de Schotse Hooglander. Ook, voor de vegetarier: genieten zonder vlees: BBQ Vega. Je kunt kiezen uit verschillende barbecuepakketten en -specialiteiten. Alles wordt bij ZeeVELD afgeleverd. Of laat je extra verwennen en vraag Van der Poel de barbeque ook ter plekke voor je te verzorgen. Ze maken het je net zo makkelijk als je het hebben wilt.   
Inlichtingen: Keurslagerij van der Poel0251-653382. 

Lunches

  • Voor lunches met een Italiaanse twist: Il Gusto. Broodjes, Brushetta of Tramezzzini, naar keuze geserveerd oop schalen of in individuele lunchpakketten.  
    Mail naar info@ilgustolimmen.nl of bel: 072-5053939 of: 06-23411904
  • Bistro a gogo biedt een keuze tussen standaard of wat luxere lunches. Denk aan een maaltijdsalade, een pasta of hartige taart of een combinatie hiervan. Maar ook een grote hamburger en verse handgesneden friet behoren tot de mogelijkheden (voor de stevige eter). Alles is ook in vegetarische versie te bestellen. 
    Bel: 06 538 990 78, of mail naar info@bistro-a-gogo.nl. 

  • Restaurant Aan het Bosch; zie hierboven onder Catering Economy, Optie 3.