Stel hieronder je eigen cateringarrangement samen. Kies voor Luxe, Economy, Budget of iets daar tussenin. Laat alles verzorgen of steek ook zelf een handje toe. Voor elke smaak en iedere portemonnee hebben we aantrekkelijke opties. Inhoudelijk regel je zelf alles rechtstreeks met de cateraar. Daar zit ZeeVELD niet tussen. Is dat eenmaal rond, dan helpt de beheerder graag bij de praktische uitwerking. 

NB: kies je voor een chef die ook in ZeeVELD overnacht, dan telt deze voor de factuur mee met het aantal aanwezigen. 

Catering super de luxe 

Culinair met een ster. Volledig verzorgd:
Chefs on Tour legt jullie in de watten. Chef èn sous-chef, staan de hele dag voor jullie klaar. Voor ontbijt, lunch en diner, koffie en thee, water, sapjes, snack, versnaperingen, afwassen, opruimen en serveren. Echt heel bijzonder. Vanaf 10 personen (of minder in overleg). 

 • Kosten: vanaf 135,-  p.p. *Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 1350,- bedragen.
 • Alleen ontbijt en lunch: 85,- p.p.
 • Alleen diner: 75,- p.p.
 • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
 • Extra’s: alcoholische dranken op basis van nacalculatie.
 • Offertes en inlichtingen: Chefs on Tour, Caroline de Bruin 06-418 17733

Catering economy 

Optie 1: Volledig verzorgd, biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering
Laat je retreat volledig biologische cateren door jullie eigen chef in de keuken, Margot Schotanus. Met veel ingredienten uit de streek, direct van de producent. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes en zelfgemaakte, versnaperingen. Prijs aangegeven per dag. 

 • Vanaf 50,00 p.p. ex BTW. Nacalculatie voor alcoholische danken;  minimum tien personen. 
 • Voor offertes en inlichtingen: Margot Schotanus; 06- 199 27349
 • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 

Optie 2: Volledig verzorgd, biologisch, bedrijfscatering 
Treed in de voersporen van de bedrijven die zich eerder lieten verzorgen door Frank Castricum. En daar zeer content mee waren. Geniet van zijn solide home cooking in een biologisch en streekgebonden (Han de Kroon) jasje. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes, versnaperingen, ook alcoholische dranken en volledige, vriendelijke service inbegrepen.  Prijs aangegeven per 36 uur. 

 • Vanaf 105,-  ex BTW p.p. Geen nacalculatie, minimum tien personen. 
 • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
 • Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-437 56621

Alternatieven 

Catering budget 

Optie 1: Catering met een Italiaanse draai. Deelverzorging of totale verzorging:
De cateraar zet het neer, de rest doen jullie zelf. Ontbijt en/of lunch, en/of snack en/of drankjes tussendoor en/of Italiaans dinerbuffet, verzorgd door Il Gusto.  Desgewenst kan dit pakket worden uitgebreid tot een volledig verzorgde service met koffie en versnapering bij aankomst, drankjes bij diner, afwassen en opruimen. 

 • Kosten totaalpakket zelfservice: vanaf 45,00 p.p.p.d. 
 • Kosten totaalpakket inclusief afwas- en opruimservice: in overleg 
 • Kosten óf ontbijt, óf lunch óf diner: in overleg
 • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: 22,50 per dag of 49,- per weekend, te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
 • Extra’s: ja in overleg
 • Offertes en inlichtingen: Saskia de Glas,06-234 11904

Optie 2: Biodiversiteit op het bord en diepte in de smaak:
Martha van Nederpelt, schrijfster van ‘Soep het jaar rond’ verzorgt soepen, salades en maaltijden, met een diversiteit aan biologische en biodynamische groenten. Martha maakt alles ter plekke vers klaar en zet het neer. De rest doen jullie zelf.

 • Kosten: vanaf 8,50 p.p. (soep en brood) tot 17,50 (maaltijd en salade).
 • Offertes en inlichtingen: Martha kookt lokaal; 06-237 06911

Barbecue, lunch en kant-en-klaar maaltijden

Barbecue, lunches, maaltijden
Uitstekend vlees voor op de barbecue en natuurlijk ook de barbecue zelf, kant en klare maaltijden, belegde broodjes en borrelhapjes. De vleessoorten zijn afkomstig van de Tante Door kip, het Doerak varken, het Elita rund en de Schotse Hooglander. Ook, voor de vegetarier: genieten zonder vlees: BBQ Vega. Je kunt kiezen uit verschillende barbecuepakketten en -specialiteiten. Alles wordt bij ZeeVELD afgeleverd. Of laat je extra verwennen en vraag Van der Poel de barbeque ook ter plekke voor je te verzorgen. Ze maken het je net zo makkelijk als je het hebben wilt.   

Smakelijke en sociale lunches
Uitstekende lunches verzorgt 'De Oude Keuken' een sociale onderneming die (ook) wordt gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle gerechten worden vers bereid en op locatie geserveerd. En na afloop wordt alles netjes opgeruimd. Men werkt voornamelijk met biologische streekproducten die voor een groot deel afkomstig zijn van andere sociale ondernemingen in de regio. Dit zijn o.a. kaas van de Klompenhoeve in Egmond, brood en broodjes van Fermento uit Alkmaar en vele andere lokaal geproduceerde producten.

Je kunt 'De Oude Keuken' bereiken via 0251-651949 of stuur een e-mail naar info@deoudekeuken.net

Standaard of luxere lunches
Voor lunches met een Italiaanse twist: Il Gusto. Broodjes, Brushetta of Tramezzzini, naar keuze geserveerd oop schalen of in individuele lunchpakketten.   

Mail naar: info@ilgustolimmen.nl of bel: 072-5053939 of: 06-23411904

Bistro a gogo biedt je ook een keuze tussen standaard of wat luxere lunches. Denk aan een maaltijdsalade, een pasta of hartige taart of een combinatie hiervan. Maar ook een grote hamburger en verse handgesneden friet behoren tot de mogelijkheden (voor de stevige eter). Alles is ook in vegetarische versie te bestellen.

Telefoon: 06 – 538 990 78 of mail met info@bistro-a-gogo.nl.