ZeeVELD staat tot uw beschikking op basis van zelfverzorging. Een paar dagen lang is het dan helemaal uw huis en thuis. Wilt u toch liever verzorgd worden? Af en toe of helemaal? Wellicht hebt u iets aan deze tips.

 

Budget I: Deels, verzorgd, deels doe-het-zelf
Vanaf 10 personen

  • Wat: de cateraar zet het voor u neer, de rest doet u zelf. Ontbijt en/of lunch, en/of snack en/of drankjes tussendoor en/of Italiaans dinerbuffet, verzorgd door Il Gusto.  Desgewenst kan dit pakket worden uitgebreid tot een volledig verzorgde service met koffie en versnapering bij aankomst, drankjes bij diner, afwassen en opruimen. 
  • Kosten totaalpakket zelfservice: vanaf 45,00 p.p Kosten totaalpakket inclusief afwas- en opruimservice: in overleg 
  • Kosten óf ontbijt, óf lunch óf diner: in overleg
  • Extra’s: ja in overleg
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Saskia de Glas, info@ilgustolimmen.nl
 

Budget II:  deels verzorgd, deels doe-het-zelf; extra gezond
Vanaf 10 personen

  • Wat: biodiversiteit op het bord en diepte in de smaak: Martha van Nederpelt, schrijfster van ‘Soep het jaar rond’ verzorgt soepen, salades en maaltijden, met een diversiteit aan biologische en biodynamische groenten. Martha maakt alles ter plekke vers klaar en zet het voor u neer. De rest doet u zelf.
  • Kosten: vanaf 8,50 p.p. (soep en brood) tot 17,50 (maaltijd en salade).
  • Uw contactpersoon: Martha kookt lokaal, Martha van Nederpelt, info@marthakooktlokaal.nl  
 

Economy I: Volledige service 
Vanaf 10 personen*

  • Wat: uw eigen chef in de keuken; ontbijt, lunch, snack en diner, alsmede koffie en thee, water, drankjes, versnaperingen, afwassen, en opruimen.
  • Kosten: vanaf 85,00 p.p. * Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 850,- bedragen.
  • Extra’s: ja, inbegrepen.
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-43756621
 

Economy II: thuis en uit
Vanaf 8 personen.

  • Wat: diner op vijf minuten boswandel-afstand in Restaurant aan het Bosch, ontbijt en lunch bezorgd aan huis waar u zelf alles eromheen verzorgt. 
  • Kosten: vanaf 60,00 p.p.
  • Extra’s: niet in ZeeVELD, wel in restaurant; op basis van afspraak en nacalculatie is alles bespreekbaar. 
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Saskia Geraeds, info@huizekoningsbosch.nl.
  • Desgewenst kunt u ook alle drie de maaltijden in Restaurant aan het Bosch gebruiken.  
 

Economy alternatieven
Vanaf 12 personen

 

Business Class: Volledige service Super de Luxe
Vanaf 10 personen*

  • Wat: Culinair met een ster. Laat u in de watten leggen door Chefs on Tour. Vier handen, uw eigen chef èn sous-chef, staan de hele dag voor u klaar. Voor ontbijt, lunch en diner, alsmede koffie en thee, water, sapjes, versnaperingen, afwassen, opruimen en serveren. Echt bijzonder.
  • Kosten: vanaf 135,-  p.p. *Bij groepen kleiner dan 10 personen blijven de totale kosten bij benadering 1250,- bedragen.
  • Alleen ontbijt en lunch: 85,- p.p.
  • Alleen diner: 75,- p.p.
  • Extra’s: alcoholische dranken op basis van nacalculatie.
  • Uw contactpersoon voor offertes en nadere inlichtingen: Chefs on Tour, Caroline de Bruin: 06-41817733.
 

Barbecue, buiten en meer
Vanaf 8 personen 

  • Wat: uitstekend vlees voor op de barbecue en natuurlijk ook de barbecue zelf, kant en klare maaltijden, belegde broodjes en borrelhapjes. De vleessoorten zijn afkomstig van de Tante Door kip, het Doerak varken, het Elita rund en de Schotse Hooglander. Ook, voor de vegetarier: genieten zonder vlees: BBQ Vega. Op de website www.vanderpoel.keurslager.nl kun je kiezen uit verschillende barbecuepakketten en -specialiteiten. Alles wordt bij ZeeVELD afgeleverd. Of laat je extra verwennen en vraag Van der Poel de barbeque ook ter plekke voor je te verzorgen. Ze maken het je net zo makkelijk als je het hebben wilt.   
  • Kosten: in overleg.  
  • Je contactpersoon: Keurslagerij van der Poel: vanderpoel.keurslager@live.nl of 0251-653382.