Catering economy 

Optie 1: Volledig verzorgd, biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering
Laat je retreat volledig biologische cateren door jullie eigen chef in de keuken, Elise Calkoen, beter bekend als de Independent Chef and Food Artist Lady Turkey. Met veel ingredienten uit de streek, direct van de producent. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes en zelfgemaakte, versnaperingen. Prijs aangegeven per dag. 

  • Vanaf 60,00 p.p. ex BTW. Nacalculatie voor alcoholische danken;  minimum tien personen. 
  • Voor offertes en inlichtingen: Lady Turkey: 06-518 75095
  • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: te verrekenen via de factuur van ZeeVELD.
  • Houd er rekening mee dat de chef een slaapkamer in beslag neemt en op de factuur 'telt' als deelnemer. 

Alternatieven (biologisch, vegetarisch of veganistisch; retreat catering)

Jonathan Svirsky, Shoresh Catering 06-623 76816
Farah's Table: Farah Stegeman: 06 345 36373
Marcia van Os, EatWellTreatsss, 06- 19 73 54 66
Margot Schotanus; 06- 199 27349
Puur Koken met Passie; 06 - 415 47150
Bert Lambertus: 06-39879464,
Daily Delicious, Dimitri van Leeuwen; 06-253 25915

Optie 2: Volledig verzorgd, biologisch, bedrijfscatering 
Treed in de voersporen van de bedrijven die zich eerder lieten verzorgen door Frank Castricum. En daar zeer content mee waren. Geniet van zijn solide home cooking in een biologisch en streekgebonden (Han de Kroon) jasje. Ontbijt, lunch, snack en diner, koffie en thee, water, fruit, drankjes, versnaperingen, ook alcoholische dranken en volledige, vriendelijke service inbegrepen.  Prijs aangegeven per 36 uur. 

  • Vanaf 105,-  ex BTW p.p. Geen nacalculatie, minimum tien personen. 
  • Extra gebruik volautomatische koffiemachine: te verrekenen via de factuur van ZeeVELD. 
  • Appetite Catering: Frank Castricum, info@appetitecatering.nl of 06-437 56621

Optie 3: Naar keuze ontbijt, lunch en/of diner
Laat je verwennen door de keuken van Aan het Bosch. Het restaurant op vijf wandelminuten bij ZeeVELD vandaan. Voor ontbijt, lunch of diner voor groepen vanaf 10 personen. Er wordt met de seizoenen gekookt, waar mogelijk biologisch, en gewerkt met leveranciers uit de buurt. Ook met dieetwensen en allergieën wordt rekening gehouden. Geef je wensen door en op het afgesproken tijdstip staat alles klaar in de keuken van Zeeveld.  
- ontbijt (diverse soorten brood, gekookt ei, zoet- en hartig beleg, yoghurt, fruit, granola en jus d'orange);
- een of twee gangen lunch: soep, diverse soorten brood, zoet- en hartig beleg, salades en warme snack, melk, jus d'orange;
- drie of vier gangen diner; 
Voor inlichtingen en offertes: info@huizekoningsbosch.nl; 0251-860385.