Selecteer taal
English
Nederlands
Transitium ZeeVELD

ZeeVELD Culinair

We cook to create joy!
Laat je culinair ontzorgen door ons eigen ZeeVELD culinaire team. Ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes tussendoor: wij verzorgen het met liefde. Graag gaan we met je in gesprek om voor jouw groep het ideale menu met gewenste diëten samen te stellen. Wij gebruiken voornamelijk verse, biologische producten uit de regio én uit eigen tuin. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

Ontbijt
Slow havermoutpap
Yoghurt en/of plantaardige yoghurt
Verschillende ontbijtgranen
Vers fruit/smoothies
Gekookt ei
Verschillende soorten kaas, al dan niet lactosevrij
Verschillende soorten crackers
Ambachtelijk (zuurdesem)brood in alle soorten van lokale bakker Bak’m.

Lunch
Couscoussalade 
Geroosterd zuurdesembrood met smashed avocado, ei en feta 
Rijkgevulde vegetarische linzensoep met brood van bakkerij Bak’m.
Boter met verse kruiden uit eigen tuin, al dan niet lactosevrij
Diverse gemengde salades
Vers fruit 

Diner 
Menu suggestie 
Heldere groentebouillon
Traybake met zoete aardappel, groenten en kruiden.
Groene salade met tuinerwtjes
Hangop met Hollandse aardbeitjes

Menu suggestie 
Doperwtensoep
Linzenlasagne
Groene salade met verse kruiden 
Vers fruit met ijs van IJsmakerij Ci Vediamo uit Egmond-Binnen
Pancakes met vers fruit 

Menu suggestie
Verse tomaten-basilicum soep
Gevulde aubergines met quinoa met noten en kaas
Tomaten-paprika salade met verse kruiden
Koffie- en/of theetafel met luxe bonbons van Patisserie en Chocolaterie De Roset uit Castricum
Yoghurt met honing en walnoten

Prijzen 
Vanaf € 45,- excl. BTW per persoon/per dag, e.e.a afhankelijk van de duur van het verblijf, de grootte van de groep, de verlangens ten aanzien van het menu etc.

Offertes
Voor een persoonlijke offerte op maat, mail ons hier, en we laten snel iets van ons horen.