3 of 4 Daagse luxe modulaire retreats met dagdelen stilte.    

Goodbye stress, hello me-time. Echte me-time! Want deze retreats zijn vooral bedoeld voor iedereen die even wat afstand wil nemen van de Corona gekte. Om uit te rusten, bij te komen, op te laden.

Me-time dus. En vandaar de modulaire opzet. Waardoor je zelf kunt bepalen hoe je je tijd invult. Kies voor een paar dagen helemaal niets, of boek ook een of meer van de extra modules Yoga of Persoonlijke Groei. Zoals jij het wilt, zo kun je het deze dagen krijgen.

En dat geldt natuurlijk ook voor de verzorging: drie verrassende maaltijden per dag met onbeperkt sapjes, bijzondere theesoorten, koffiespecialiteiten en extra’s tussendoor, met liefde voor je bereid door Independent Chef & Food Artist Lady Turkey. Die vooral een eerlijke keuken kookt. Je weet wat je proeft en zij weet waar de ingrediënten vandaan komen. Maar eet je liever vegetarisch of heb je andere dieetverlangens: Lady Turkey draait er haar hand niet voor om.

En verder?

Doe vooral waar je aan toe bent. Ontspan in de sauna, waai uit aan zee, maak een wandeling in de hier breed uitgestrekte duinen of hang onderuit op een bank en staar in de vlammen van het haardvuur.

En dan hebben we een ander belangrijk ingrediënt van deze retreat nog niet eens genoemd. Stilte. Want om alle deelnemers maximaal de ruimte te geven voor hun eigen proces, zal het ook vaak stil zijn: ’s ochtends tot aan de lunch en in de avond vanaf het diner tot aan het slapen gaan. En dat stil zijn zal hier des te makkelijker gaan, want het aantal deelnemers is klein, het huis groot, en anderhalve meter afstand houden sowieso een must.

Plaats van handeling van al dit heerlijks: de even sfeervolle als historische duinboerderij ZeeVELD, hedendaags klooster in wording en uitzonderlijk vrij en mooi gelegen in het Noordhollands Duinreservaat. Dit is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Waar je ook maar kijkt: natuur. Eenmaal gearriveerd hoef je hier dagenlang geen auto meer te zien. Logisch dat we ZeeVELD vaak ‘een paradijs’ horen noemen.

De modulaire opzet maakt dit een ook voor professionals heel aantrekkelijke retreat: ZeeVELD heeft excellente WIFI. Wie wie wil kan deze dagen dus zelfs (een beetje…) doorwerken.

PROGRAMMA (tijden onder voorbehoud)
Dag van aankomst
16.00: aankomst (met theesoorten, koffievariëteiten, versnapering)
17:00: plusmodule 2, Liber
18.30: diner
21:00: ingang stilteperiode avond
21.30: plusmodule 1,Yoga

 Dag 2 en/of 3
Tot en met de lunch: stilteperiode ochtend
07:30: ontbijt licht

08:30 – 10:00 ontbijt uitgebreid
8.30: plusmodule 1, Yoga
10.00: plusmodule 2, Liber
13.00: lunch
16:00: verrassing van de keuken
17.00: plusmodule 1,Yoga

18.30: diner
21:00: ingang stilteperiode avond
20:00: plusmodule 2, Liber
21.30: plusmodule 1, Yoga

 Dag van vertrek
Tot en met de lunch: stilteperiode ochtend
07:30: ontbijt licht

08:30 – 10:00 ontbijt uitgebreid
08.30: plusmodule 1, Yoga
10.30: plusmodule 2, Liber
12:00: plusmodule 1, Yoga
13.00: lunch

16:00: naar huis