Selecteer taal
English
Nederlands
Transitium ZeeVELD

Janhuis

Extra accommodatie

Op het terrein van ZeeVELD is ook een veel kleinere accommodatie beschikbaar: Het Janhuis. Een intieme duinvilla voor tot zes gasten. Er zijn vier vaste, Auping bedden, en twee vouwbedden van goede kwaliteit

Indeling:
bgg: woonkamer uitkomend op een grote tuin,  keuken, bijkeuken; 
eerste verdieping: twee slaapkamers, vier bedden, ruime badkamer; 

Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen, zie: Janhuis te ZeeVELD.  

Meer over Het Janhuis
Beter dan de sterren die onze gasten Het Janhuis geven, kunnen we het niet vertellen: 'Comfort, voorzieningen en inrichting: *****, Hygiene *****, Gastvrijheid *****, Omgeving (duinen, weide, bos, strand en zee) ***** Wifi *****.

'We waren al in heel wat vakantiehuizen, maar zo compleet hebben we het niet eerder meegemaakt.'

'Een erg compleet huis. Prachtige natuur! Wat een heerlijke omgeving. Je voelt je hier direct thuis. Midden in het groen van het Noordhollands Duinreservaat. Wat een bijzondere plek is dit'.

Wandelen, fietsen, lezen, schrijven, muziek maken, koken of stil naar buiten staren…Meer dan een vakantiewoning is deze villa aan de kust voor vier personen, een huis voor alle seizoenen. De ideale plek voor liefhebbers van natuur en ruimte. Met dus die ongewoon mooie ligging: in het Noordhollands Duinreservaat, op het erf van een eeuwenoude duinboerderij.

Op loopafstand van zee en strand.

Eenmaal geïnstalleerd kun je hier dagenlang wandelen of fietsen zonder nog een auto te hoeven zien. ‘Een intiem herenhuis op het platteland’, noemde een gast het. Niet overdreven groot, wel heel ruim, niet overdadig maar bepaald royaal - zo ligt er een prachtige leistenen vloer.

Grenzend aan de ruime entree met wc, vindt u op de begane grond een L-vormige living (40 m2) met openslaande deuren naar terras en tuin op het zuiden. Hier vindt u ook een piano. Aangrenzend een ruime keuken (20m2) ook op het zuiden en ook met zicht op de tuin. De keuken geeft toegang tot een bijkeuken met een eigen ingang. Handig als u bijvoorbeeld thuiskomt met vieze wandelschoenen. Op de eerste verdieping: twee slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden (200 x 90, Auping/kantelspiraal), een schrijftafel en meer dan voldoende kastruimte. Op de overloop grenzend aan de slaapkamers vindt u een heel ruime badkamer met ook weer een wc, wastafel en inloopdouche.

De tuin, op het zuiden, is 14 meter breed 40 (!) meter diep. Met aan oost- en zuidkant een vrije ligging, door slechts een sloot gescheiden van bomen en bos, aan de westkant door een takkenril en wilgentenen schutting afgescheiden van de tuin van het aangrenzende hoofdhuis. De auto parkeer je bij de ingang van het duinreservaat, op vier minuten loopafstand van het huis.

Meer dan een vakantiewoning is dit een echt ‘huis-huis’ voor alle seizoenen. 

Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen, zie: Janhuis te ZeeVELD.