Selecteer taal
English
Nederlands
Transitium ZeeVELD

Tussen duin en strand
Deze monumentale en historische groepsaccommodatie ligt zeldzaam mooi: in de duinen bij Castricum. Een Natura 2000 gebied. Stap de voordeur uit en direct ben je in de duinen. Loop nog even door en je staat aan zee.  

Wat ZeeVELD extra bijzonder maakt: de vele aparte ruimtes. Je kunt hier met z'n allen bij elkaar zijn, maar je ook in alle rust afzonderen.

Rust, reflectie en verbinding
ZeeVELD is primair een retraitellocatie. Een huis van rust en reflectie, ontmoeting en verbinding. Zou je er een reunie willen organiseren? Dat kan indien je een rustig programma in gedachten hebt. Zo zijn sport-of spelactiviteien, versterkte muziek of buitenverblijf na 22:30 uur, niet toegestaan.    

ZeeVELD is daarmee niet geschikt voor groepen met kinderen, pubers of jong volwassenen. Ook verwelkomen we geen bachelor parties, bedrijfsfeesten, of vriendengroepen met een gemiddelde leeftijd lager dan 45. 

Overnachten bij zee
Het huis heeft 17 slaapkamers voor maximaal 23-30 gasten. Lees er hier alles over. Daarnaast zijn er tot wel vijf verblijfruimtes, die hier nader beschreven zijn. 

Inbegrepen
Bij de huurprijs inbegrepen:
opgemaakte bedden;
gebruik van onze volautomatische koffiemachine;
gebruik van de Finse sauna met koud water tobbe en stortemmer;
professionele oven en afwasmachine, keukenlinnen, schoonmaakmiddelen;
Gebruik aula: op aanvraag.

Het hele huis voor jezelf
Alle ruimtes staan exclusief tot je beschikking zoals een sfeervolle eetkamer; een professionele, van alle gemakken voorziene keuken; een intieme zitkamer en een verstilde leeskamer met houthaard. .Heel bijzonder is ook de grote serre met subtropische planten, oude luidklokken, gebrandschilderd glas, en, alweer een houtkachel. Een grote tafel biedt plaats voor wel 12 aanzittenden, voor wie graag makkelijk zit staan hier heerlijke banken. 

Een bijzondere groepsaccommodatie in de natuur
Deze groepsaccommodatie ligt op nog geen half uur rijden van Amsterdam in een beschermd natuurgebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit natuurgebied is ongeveer 5.300 hecatere groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: waar je kijkt: natuur.  

Genieten in de omgeving
Zelf koken of de maaltijden laten verzorgen? Alles kan. De keuken is meer dan goed geoutilleerd en werkelijk alles is aanwezig om te verblijven op basis van zelfverzorging. Daarnaast bevinden zich op vijf en tien boswandelminuten afstand een goed restaurant en een oergezellige gasterij waar je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een drankje. En in de duinen kun je natuurlijk ook heerlijk fietsen of wandelen..

Ligging van deze groepsaccommodatie aan zee
Deze bijzondere groepsaccommodatie ligt in Castricum, vlakbij strand en zee en op nog geen half uur rijden van Amsterdam. De ligging bij zee, de ruimte, de groene en rustige omgeving... Wat is er eigenlijk niet uniek aan deze bijzondere groepsaccommodatie?

  • Authentiek, verzorgd, inspirerend, comfortabel
  • Unieke ligging in natuurreservaat
  • Het hele huis exclusief voor jullie
  • Zee en strand op loopafstand

Over ons

Monastiek laboratorium ZeeVELD is het thuis van Stichting Jan XVII. Lees hier meer over achtergrond, aanbod en doelstellingen van deze organisatie.