Transitium ZeeVELD
Ruimte, rust, karakter

Transitium ZeeVELD

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Noord-Holland, Castricum
 

Omschrijving

Bijzonder retraitehuis in de duinen, met grote zaal, vier andere verblijfsruimtes, luxe koffiecorner, professionele keuken, Finse sauna en tot 18 slaapkamers

De optelsom die dit tot zo'n heerlijk huis maakt:   

 • Locatie: de vrije ligging in het Noordhollands Duinreservaat – een Natura 2000 gebied – is zonder overdrijving ongeëvenaard. Vlak bij de Randstad ben je hier direct heel erg buiten;
 • Faciliteiten: een grote zaal, nog eens vier andere verblijfruimtes, een excellent uitgeruste keuken, sauna, 16 slaapkamers en vele mogelijkheden om ook buiten te verblijven;
 • Privacy: het huis staat je geheel exclusief ter beschikking; tijdens jullie verblijf zijn er geen andere groepen in huis.

Dit heerlijke landhuis in de duinen heeft het allemaal. Wil je bij elkaar kunnen zijn, maar ook in kleinere groepjes? Ben je op zoek naar een plek echt buiten, in de vrije natuur? Zoek je privacy? Houd je van authentiek en anders dan anders? Dan tref je het ideale onderkomen in deze monumentale duinboerderij met moderne aanbouw. Sfeervol ingericht met aandacht voor details en supermooi, want helemaal vrij en verstild, gelegen in het Noordhollands Duinreservaat bij Castricum. Met de zee op loopafstand. ZeeVELD is één grote uitnodiging tot inspiratie en ontmoeting, goede gesprekken, reflectie en rust.

Eenmaal geïnstalleerd hoef je hier de auto niet meer in. Je loopt direct de duinen in. In de zomer lokt de uitgestrekte tuin met paddenpoel en vrij uitzicht op bos en weide. Ook heel bijzonder: de giga serre van maar liefst 50m2 met houthaard, subtropische planten, oude kerkklokken en glas-in-lood. Het ideale huis voor groepen op zoek naar ruimte, groen, karakter en rust.

Wat ligt dit huis mooi en wat biedt het veel mogelijkheden! En of je nu met veel of weinig gasten komt: altijd staat het hele huis exclusief tot je beschikking. Je bent hier echt onder elkaar, zonder andere gasten.

Kom met acht gasten en iedereen heeft een eigen kamer en badkamer. Indeling ‘Team‘ biedt 16 gasten een eigen kamer en bij indeling ‘Shared’ kun je hier terecht met maar liefst 28 gasten, te verdelen over 16 slaapkamers en acht badkamers.

Alle slaapkamers hebben uitzicht op groen. En heerlijke bedden die worden geprezen om hun slaapcomfort. Verder staan tot je beschikking: een bijzonder goed voorziene keuken met professionele Rational combi stoom oven, 6-pits gasstel, drie ijskasten en professionele Meiko snel-afwasmachine, een sfeervolle eetkamer, een knusse televisiekamer, een gezellige koffiekeuken met WMF koffiemachine en extra plek om te eten en te hangen, en een verstilde leeskamer met houtkachel. De verblijfsruimtes zijn verspreid over het huis. Zo hoef je niet op elkaars lip te zitten. In de tuin zijn de zit mogelijkheden legio, maar de spelmogelijkheden beperkt. Op een paar honderd meter afstand is echter een groot speelveld in de duinen. In overleg kan voor meditatieve doeleinden ook de kapel worden gehuurd.

Bos, heide, weidegebieden, strand en zee; deze groepsaccommodatie in Noord-Holland ligt in een van de grootste en meest gevarieerde natuurgebieden van Nederland: het Noord-Hollands Duinreservaat.

Verblijf (minimaal twee nachten)
Maandag tot en met zondag: 09:00-15:00 uur.   
Voor overnachten
Vanaf 19:00 op de avond voorafgaand aan het verblijf.

Offerte of nader overleg?
1. Vul al je gegevens in, en klik tot slot op de groene balk 'Bevestig en ga na de betaalprovider'. 
2. Sluit nu het venster van je aanvraag. 
3: Mail ons via info@zeeveld.nl. 
Wij nemen binnen 12 uur contact met je op voor nader overleg op basis van de gegevens die je invulde.

5 recensies


 1. 10

  Everything perfect like last time.

  Juli 2022 - Alexander F.

 2. 9,6

  Samen met mijn team hebben we een 2 daagse op ZeeVELD gehad. Een prachtige locatie die helemaal voldeed aan onze wensen om deze dagen goed in te kunnen vullen. De verschillende ruimtes, de prachtige omgeving en dat het van alle gemakken was voorzien heeft daar zeker aan bijgedragen. Maar het ontvangst van Thomas heeft ervoor gezorgd dat wij ons helemaal thuis voelde.

  Juni 2022 - Margot M.

 3. 10

  We waren hier eerder geweest We hadden 2 MT dagen

  Januari 2022 - Kim S.

 4. 10

  Great previous retreat experience and no doubt about another journey at ZeeVELD :) There can't be a better place for deep healing work.

  December 2021 - Alexander F.

 5. 9,9

  Wij logeerden in Zeeveld in het kader van een teamuitje. Ik heb nog nooit zulke positieve reacties ontvangen over een locatie! We hebben een fantastisch weekend beleefd en het huis heeft hier in hoge mate aan bijgedragen.

  Augustus 2021 - Lianne A.