Ruimte, rust, karakter
Voor zeven tot 27 personen
Ruimte, rust, karakter
Voor zeven tot 27 personen
Zoveel ruimte, zoveel groen, zo vrij gelegen...
Strand, zee, duinen, heide, bos en weiland:
Training, teambuilding of retreat...
.. bruiloft, jubileum of familieweekend...
... het is er de perfecte plek voor.
Je kunt hier met z'n allen bij elkaar zijn...
... maar je ook in kleine groepjes terugtrekken
Een stap buiten de voordeur
Groen, groener, groenst.
En wat een bijzondere energie!
'Een prachtige plek met veel comfort'

ZeeVELD

ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
ZeeVELD
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Noord-Holland, Castricum
 

Omschrijving

Dit luxe landhuis in de duinen, met 14 slaapkamers, 31 bedden, zes verblijfruimtes en een grote en sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal.

Dit luxe landhuis in de duinen, met 14 slaapkamers, 31 bedden, zes verblijfsruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal. Wil je met z'n allen bij elkaar kúnnen zijn, maar je ook in kleiner verband kunnen terugtrekken? Ben je op zoek naar een plek echt buiten, in de vrije natuur? Dan tref je het ideale onderkomen in deze monumentale duinboerderij met moderne aanbouw. Bijzonder sfeervol ingericht met behoud van authentieke details, supermooi, want helemaal vrij en verstild gelegen in het Noordhollands Duinreservaat bij Castricum en dus met de zee op loopafstand. Deze wel heel unieke locatie is één grote uitnodiging tot ontmoeting en ontspanning, goede gesprekken, reflectie en rust. Eenmaal geïnstalleerd hoef je hier dagenlang de auto niet meer in. Je loopt direct uit huis de duinen in. In de zomer lokt de uitgestrekte tuin met paddenpoel en vrij uitzicht op bos en weide. En zodra de zon schijnt, is met name de serre van maar liefst 50m2 met subtropische planten en oude kerkklokken, een aantrekkelijke verblijfsplek. Dit is het ideale onderkomen voor groepen op zoek naar ruimte, groen, karakter en rust. 

Wat ligt dit huis mooi en wat biedt het veel ruimte en mogelijkheden! (De hiernavolgende indeling geldt vanaf februari 2020) Kies voor de ‘Executive Indeling’ en tot en met 8 gasten hebben hier een kamer met eigen badkamer. In de ‘Business Indeling’ kunnen hier 14 gasten terecht. Van hen hebben 7 gasten een eigen badkamer en nog eens 7 delen 6 gangbadkamers. In de ‘Economy Indeling’ kunnen hier zelfs tot en met 31 gasten terecht, verspreid over 14 slaapkamers. Zij delen 9 douches en 10 wc’s. Alle slaapkamers hebben ook een eigen wastafel en uitzicht op groen. En heerlijke bedden. Ze worden geprezen om hun slaapcomfort. Verder staan tot je beschikking: een bijzonder goed voorziene keuken met 6-pits gasstel met 2 ovens, au bain marie, vrieskast, 3 koelkasten en professionele afwasmachine, een sfeervolle eetkamer, een knusse televisiekamer, een gezellige koffiekeuken met extra plek om te eten, en een verstilde leeskamer met houtkachel. Heel speciaal is de serre/kas met subtropische planten en oude kerkklokken. De verblijfsruimtes zijn op verschillende plekken in het huis gesitueerd. Zo hoef je niet op elkaars lip te zitten. In de tuin zijn de zit mogelijkheden legio, maar de spelmogelijkheden beperkt. Op een paar honderd meter afstand is echter een groot speelveld in de duinen. In overleg kan voor meditatieve doeleinden ook de kapel met vleugel worden gehuurd.

Bos, heide, weidegebieden, strand en zee; deze groepsaccommodatie in Noord-Holland ligt in een van de grootste en meest gevarieerde natuurgebieden van Nederland: het Noord-Hollands Duinreservaat. Ideaal voor teambuilding activiteiten. In de directe omgeving zijn een golfbaan, historische cultuursteden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en romantische dorpjes als Bergen en Egmond.

ZeeVELD is een volwassen huis. Deze groepsaccommodatie is daarom minder geschikt voor grotere groepen met veel kinderen of pubers in relatie tot het aantal volwassenen. Twijfel je of jullie groep en dit huis bij elkaar passen? Neem dan even contact op.

9,5

31 recensies


 1. 8,9

  We waren hier voor familieweekend. Als gezin woonden we enkele jaren in Castricum en daar wilden we met 'ma' (90 jaar) en de kleinkinderen herinneringen ophalen. Al zoekende op Google deze geweldige plek gevonden.Een ieder van ons gezelschap was onder de indruk van huis, sfeer, locatie en alle toebehoren. De tuinkamer/serre met de klokken is een geweldige!! kamer om te verblijven met elkaar. Licht, ruim, buitengevoel etc. In tegenstelling tot de warme ontvangst en het contact ter plekke, waren de eerste mail-contact momenten zeer formeel en ietwat streng. Helderheid en regels zijn voor een locatie als deze natuurlijk onontbeerlijk, het leek echter zeer star over te komen. Zo zie je maar weer dat persoonlijk contact het belangrijkste is.

  September 2019 - Familie -

 2. 10

  Al drie jaar geef ik in de zomer een zangretraite in het schitterende Zeeveld. Alles klopt aan deze locatie: het is netjes, maar niet tuttig, ruim, maar ook knus...de werkruimte is een van de mooiste die ik ken en zeer uitnodigend om allerlei oefeningen te doen, de serre biedt ook met minder weer een heerlijk gevoel van buiten zijn.... De kamers zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien en tja, eigenlijk heb ik helemaal niets aan te merken! Ik vind het een feest om er als trainer te zijn en hoor ook alleen maar positieve verhalen terug van mijn cursisten over de locatie. Onze innemende en buitengewoon vriendelijke gastheer Thomas maakt het verhaal helemaal af...Ik kan iedereen deze prachtlocatie aanbevelen en verheug me nu al op de volgende keer dat ik er weer een weekje mag rondrennen.

  Augustus 2019 -

 3. 9,4

  Prachtige ruime locatie met alle benodigde faciliteiten. Wij hebben er 2 hele goede dagen voor teambuilding doorgebracht.

  Juli 2019 -

 4. 9,7

  Voor onze bruiloft zochten we een stille, goed aangeklede, verzorgde locatie. In de natuur. Om daar in intieme kring te trouwen. Daar zijn we met ZeeVELD helemaal in geslaagd. De kapel was een prachtige plek voor de ceremonie, de serre een geweldige ruimte voor het diner en buiten was het feestelijk recipiëren. Sowieso heeft dit huis erg veel ruimte en ruimtes. Want er zijn ook nog een televisiekamer, eetkamer en twee huiskamers. En 13 slaapkamers. Het geheel is erg verzorgd. De beheerder is behulpzaam, vriendelijk en ook duidelijk in de regels en afspraken. Dit maakt de samenwerking soepel en prettig.

  Juli 2019 -

 5. 10

  Wij organiseerden een retreat. En wat is dit huis daar geschikt voor! Er kunnen veel deelnemers in vanwege de vele slaapplaatsen, maar doordat het huis zo groot is, zijn er ook veel hoekjes waar je je terug kunt trekken. Midden in de natuur met mooie wandelroutes en mooie route naar zee.

  Mei 2019 -

 6. 9,7

  Al enkele jaren komen we hier graag terug voor een groepsretraite met ongeveer 20 mensen. Een ideale plek. Mooie, stille sfeer. Prachtige grote serre voor de groepsbijeenkomsten. Ideaal om in de natuur te wandelen. Bij mooi weer tafels naar buiten om te eten. Je kunt je eigen kok meenemen voor de catering, keuken met alle mogelijke voorzieningen. Goede bedden, lakenpakketten etc.. prima in orde. Hartelijke ontvangst , duidelijke regels. Uitstekende retraite-plek.

  Mei 2019 -

 7. 9,3

  Mijn chronisch zieke echtgenote's 80 jarige verjaardag. Het huis voldeed ten volle !

  April 2019 -

 8. 9,1

  de 2e keer. Heerljk, opnieuw heerlijk en fantastisch

  April 2019 - Reunie -

 9. 9

  Een familieweekend bracht ons samen. Zeeveld bood genoeg ruimte om ongedwongen samen te zijn

  Maart 2019 -

 10. 9,7

  Via internet gevonden en het leek en bleek perfect te passen bij wat we zochten.

  Maart 2019 - Sportclub -

 11. 10

  Retraite met team. Het huis voldeedzeer aan de verwachting. Creëren van huiselijke omgeving en toch alle faciliteiten voorhanden die benodigd zijn bij een heisessie!

  Januari 2019 -

 12. 8,7

  Wij waren in Zeeveld voor een bijeenkomst met collega’s. Onze dagen stonden in het teken van innoveren, leren en ontspannen. Dat is heel goed gelukt.

  Januari 2019 -

 13. 10

  Viering van jubileum 35 jaar Antropologen Salon met 10 vrouwen

  September 2018 - Vriendengroep -

 14. 9

  Jaarlijks vriendenweekend. Huis was sfeervol, en had alles wat we nodig hadden.

  September 2018 - Vriendengroep -

 15. 9,9

  We wilden een gezellig fijn, groen en vrij gelegen voor een grote familie groep met een ruime keuken. Het is een heerlijk huis dat aan alle wensen voldeed.

  September 2018 - Familie -

 16. 9,7

  We hadden een training voor een klant van ons. Het was een tweedaagse training en het was werkelijk een hele mooie uitkomst om hier aanwezig te mogen zijn. Met 15 mensen konden we hier prima uit de voeten. Super veel ruimte en daarbij was deze ruimte ook nog eens heel inspirerend. De ruimte om training te geven was van alle gemakken voorzien.

  September 2018 - Collega's/zakelijk -

 17. 10

  Via GenietMee organiseer ik zakelijke evenementen voor bedrijven. Eén van mijn opdrachtgevers was op zoek naar een inspirerende ruimte voor een 2- daagse offsite/heidagen met mogelijkheid voor overnachting in Noord-Holland. Zeeveld voldoet helemaal aan deze verwachting.Inspirerend, out of the box, sfeervol en je kunt in alle rust werken aan je strategie.

  September 2018 -

 18. 9

  Training met collega's. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij het heel warm was en we veel buiten werkten, hebben we nu ook gebruik gemaakt van een aantal ruimtes binnen. Dit was erg fijn. De slaapkamers sluiten ook goed aan op de behoeften; sommige mensen willen graag alleen, anderen vinden samen gezelliger.

  Augustus 2018 -

 19. 10

  een werk uitje. Het huis voldeed perfect aan onze verwachtingen!

  Juli 2018 - Collega's/zakelijk -

 20. 9,1

  vriendschap onderhouden

  Juli 2018 - Gezinnen -

 21. 9,7

  Een familiebijeenkomst met een speciaal doel. Het huis was perfect geschikt voor dit doel. Prachtige ambiance en omgeving. Prima bedden en sfeervolle ruimtes.

  Juli 2018 - Familie -

 22. 9

  Familieweekend.

  Mei 2018 - Familie (met kinderen) -

 23. 9,4

  Het huis voldeed prima. Het doel was een weekend van ontmoeting, verdieping en bezinning, een inspiratieweekend als terugkomweekend van de opleiding die we samen gedaan hebben met deze groep mensen (ca 20 pers)

  April 2018 - Reunie -

 24. 9,9

  Wij hebben er net als anderhalf jaar geleden een fantastisch familie-weekend mogen doorbrengen, perfecte locatie, fijne sfeer!

  April 2018 - Familie (met kinderen) -

 25. 10

  Familie weekend is bij Zeeveld altijd geweldig.

  Maart 2018 - Familie -

 26. 9,7

  We hebben ZeeVELD een aantal jaar geleden gevonden via google, op zoek naar een geschikte locatie voor een yogaretreat. Inmiddels zijn we al 6 keer teruggekomen, dit zegt volgens mij genoeg :).

  Januari 2018 - Collega's/zakelijk -

 27. 9,1

  Gezellig met een grote groep een huis vinden waar je ook nog meerdere slaapkamers hebt en ook nog dicht bij de natuur.

  December 2017 - Familie -

 28. 9

  Al voor het vierde opeenvolgende jaar kom ik naar Zeeveld om hier mijn zang/stembevrijding retraites te huisvesten. Een ideaal 'huis' voor dat wat ik beoog: een sfeer creëren waarin mijn deelnemers 'quality time' realiseren voor zichzelf en elkaar. Zeeveld is smaakvol ingericht en alles is op een een persoonlijke manier tot in de puntjes verzorgd. Een royale en zeer goed geoutilleerde keuken en een prachtige kapel maken deze plek tot een perfecte en inspirerende retraite-locatie met een bekwame en prettige beheerder. Jan-Hendrik Veenkamp

  December 2017 -

 29. 10

  ALSA-leergang | ja

  December 2017 -

 30. 9,8

  Wij hadden een weekend van een cabaretgroep om oude video opnames te bekeijken en een nieuw programma in elkaar te zetten.

  December 2017 - Vriendengroep -

 31. 9,3

  we wilden onze jaarlijkse programma conferentie in rust en inspirerende omgeving houden. dat is heel goed gelukt

  Oktober 2017 - Collega's/zakelijk -

Aankomst en vertrek werkdagen
Aankomen vanaf 08:00 uur, vertrekken niet later dan 16:00 uur of zoveel later als in overleg wordt overeengekomen. 

Voorovernachten
Verblijft u hier op werkdagen? De voorafgaande avond bent u vanaf 20:00 uur welkom voor een voorovernachting. De kosten bedragen 62,50 per persoon. 

Eendagsverblijf met voorovernachting
Op werkdagen is ook een eendagsverblijf met voorovernachting mogelijk. De kosten bedragen 75% van de totale huursom die gemoeid zou zijn met een tweedaagsverblijf. 

Aankomst en vertrek weekends
Aankomen vanaf 17:00 uur op vrijdag, vertrekken niet later dan 17:00 uur op zondag.  

Verlengde weekends
Aankomen op donderdag om 17:00 uur of vertrekken op maandag om 17:00 uur. De extra kosten bedragen 35% van de totale weekendhuursom. Zie ook op de speciale pagina Retreats  

Vragen? 
Wat automatisch gaat, kan nooit iedereen, helemaal, van dienst zijn. Hebt u vragen over beschikbare periodes, prijzen en mogelijkheden? Aarzelt u niet en mailt u ons: info@zeeveld.nl. Dezelfde dag nog hebt u antwoord.