Zoek & BoekHomeZakelijkRetreatsCateringVragen en AntwoordenMonastiekContact

ZeeVELD

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Noord-Holland, Castricum
 

Omschrijving

Bijzonder landhuis in de duinen, met grote zaal, vier verblijfsruimtes, luxe koffiecorner, professionele keuken, Finse sauna en acht, 15 of 17 slaapkamers.

De optelsom die dit tot zo'n heerlijk huis maakt:   

 • Locatie: de ligging in het Noordhollands Duinreservaat – een Natura 2000 gebied – is zonder overdrijving ongeëvenaard. Vlak bij de Randstad bent u hier direct heel erg buiten;
 • Faciliteiten: een grote zaal, vier verblijfruimtes, een excellent uitgeruste keuken, 15 slaapkamers en om het hele huis heen mogelijkheden om ook buiten te verblijven;
 • Privacy: het huis staat u geheel exclusief ter beschikking; tijdens uw verblijf zijn er geen andere groepen op het terrein.

Dit heerlijke landhuis in de duinen heeft het allemaal. Wil je functioneel bij elkaar kunnen zijn, maar ook in ruimtes om te ontspannen? Ben je op zoek naar een plek buiten, in de vrije natuur? Zoek je privacy? Houd je van authentiek en anders dan anders? Dan tref je het ideale onderkomen in deze monumentale duinboerderij met moderne aanbouw. Sfeervol ingericht met aandacht voor details en supermooi, want helemaal vrij en verstild, gelegen in het Noordhollands Duinreservaat bij Castricum. Met de zee op loopafstand. ZeeVELD is één grote uitnodiging tot inspiratie en ontmoeting, goede gesprekken, reflectie en rust.

Eenmaal geïnstalleerd hoef je hier de auto niet meer in. Je loopt direct de duinen in. In de zomer lokt de uitgestrekte tuin met paddenpoel en vrij uitzicht op bos en weide. Ook heel bijzonder: de giga serre van maar liefst 50m2 met houthaard, subtropische planten, oude kerkklokken en glas-in-lood. Het ideale huis voor groepen op zoek naar ruimte, groen, karakter en rust.

Wat ligt dit huis mooi en wat biedt het veel mogelijkheden! En of je nu met veel of weinig gasten komt: altijd staat het hele huis exclusief tot je beschikking. Je bent hier echt onder elkaar, zonder andere gasten.

Kom met acht gasten en iedereen heeft een eigen kamer en badkamer. Indeling ‘Team‘ biedt 15 gasten een eigen kamer en bij indeling ‘Shared’ kun je hier terecht met maar liefst 30 (of 36) gasten, te verdelen over 15 (of zelfs 17) slaapkamers en tien badkamers.

Alle slaapkamers hebben uitzicht op groen. En heerlijke bedden. Ze worden geprezen om hun slaapcomfort. Verder staan tot je beschikking: een bijzonder goed voorziene keuken met 6-pits gasstel met 2 ovens, vriezer, drie ijskasten en professionele snel-afwasmachine, een sfeervolle eetkamer, een knusse televisiekamer, een gezellige koffiekeuken met extra plek om te eten en te hangen, en een verstilde leeskamer met houtkachel. De verblijfsruimtes zijn verspreid over het huis. Zo hoef je niet op elkaars lip te zitten. In de tuin zijn de zit mogelijkheden legio, maar de spelmogelijkheden beperkt. Op een paar honderd meter afstand is echter een groot speelveld in de duinen. In overleg kan voor meditatieve doeleinden ook de kapel worden gehuurd.

Bos, heide, weidegebieden, strand en zee; deze groepsaccommodatie in Noord-Holland ligt in een van de grootste en meest gevarieerde natuurgebieden van Nederland: het Noord-Hollands Duinreservaat. Ideaal voor teambuilding activiteiten. In de directe omgeving zijn een golfbaan, historische cultuursteden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en romantische dorpjes als Bergen en Egmond.

ZeeVELD is een volwassen huis, gevestigd in een monument en ligt in een beschermd natuurgebied. Het is vooral bestemd voor rustige groepen. Te veel kinderen in relatie tot het aantal ouderen zijn niet toegestaan. Evenmin als dans-, bedrijfs- of vrijgezellenfeesten. Geen gourmet, geen oliefondue. Twijfel je of jullie groep en dit huis bij elkaar passen? Neem dan even contact op.

Verblijf werkdagen
Maandag tot en met donderdag, 08:00-16:00 uur. Verblijf op vrijdagen alleen als onderdeel van een weekend dat op vrijdagochtend begint. 
Verblijf weekends
Vrijdag 08:00 uur tot zondag: 16:00 uur.   
Voor overnachten
Vanaf 20:00 uur op de avond voorafgaand aan het verblijf, € 62,50 per persoon.

Offerte of nader overleg?
1. Vul al je gegevens in, en klik tot slot op de groene balk 'Bevestig en ga na de betaalprovider'.
2. Sluit nu het venster van je aanvraag.
3: Mail ons via info@zeeveld.nl.
Wij nemen binnen 12 uur contact met je op voor nader overleg op basis van de gegevens die je invulde.

Afwijkende prijzen?
Informeer naar de speciale tarieven voor non-profit instellingen en organisaties op het gebied van bewustzijnsontwikkeling: info@zeeveld.nl  

9 recensies


 1. 9,9

  Precies wat we verwachtten en nodig hadden voor onze trainingsdagen. Wat een fantastische locatie om met ons team twee dagen bij elkaar te kunnen zijn. Bedankt!

  Augustus 2021 - Basisschool - Petra v.

 2. 8,9

  Een onderzoek naar de aard van het bewustzijn met 18 medisch specialsten

  Juni 2021 - Johannes L.

 3. 8,9

  Interne training van ons bedrijf. Huis voldeed volledig

  Juni 2021 - Annet .

 4. 8,1

  trainingsdagen

  Juni 2021 - Joke v.

 5. 10

  We zijn bij ZeeVELD terecht gekomen voor een Stiltedag. De locatie was precies wat er nodig was om een dag tot stilstand te komen. Mede door de gastvrijheid van Thomas en het fantastische eten van Frank hebben we een fantastische dag gehad. We komen er wederom achter dat 1 dag eigenlijk te kort is. We komen graag terug voor een meerdaagse stilteretraite. Heel veel dank!

  December 2020 - Deborah H.

 6. 9,6

  Een weekend met vrienden bracht ons naar ZeeVELD. Wat een heerlijke plek, zoveel rust! We waren ook onder de indruk van de faciliteiten en hoeveelheid keukengerei. Zelden hebben we zo'n perfect georganiseerde locatie meegemaakt. Onze complimenten. Hartelijk dank voor het verblijf.

  Juli 2020 - Casper B.

 7. 9,3

  We hebben het werkelijk fantastisch gehad!! En de locatie heeft daar zeker aan bijgedragen. Het zorgvuldig, smaakvol en attent ingerichte huis en de schoonheid van de omgeving hebben op iedereen indruk gemaakt. De verbinding, waar Zeeveld graag aan wil bijdragen, is door iedereen ervaren.

  Juni 2020 - M. D.

 8. 9,4

  ZeeVeld blijft een prachtige plek die rust geeft en mooie dingen brengt. Alles was weer tot in de puntjes, met zorg en aandacht voor ons perfect in orde gemaakt. Dank daarvoor. Helaas hebben we het huis weer moeten verlaten na een mooi en bijzonder weekend, dat anders was dan vooraf gepland. Sterkte met de Corona crisis en hopelijk tot volgend jaar.

  Maart 2020 - Eefke V.

 9. 9

  Een verjaardagsfeest bracht ons naar ZeeVELD. Het huis verschafte ons ruime, gezellige ruimten waar we heerlijk konden vertoeven. De keuken is geweldig compleet. Er is zoveel dat je echt niet zelf iets mee hoeft te nemen.

  November 2019 - Désirée S.