Heidagen, off site, training of teambuilding tussen duin en strand
Dit ruime landhuis is prachtig gelegen in het buitengebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Deze sfeervolle accommodatie ondergaat begin 2020 een renovatie, waarna het 14 slaapkamers zal hebben. Lees hier meer over de nieuw te realiseren voorzieningen die het huis extra aantrekkelijk maken voor bijvoorbeeld een Raad van Bestuur of Executive team.

Situatie 2019
ZeeVELD heeft maar liefst 13 (indien beschikbaar zelfs 15) slaapkamers en tot zeven verblijfsruimtes, van ruim tot intiem. De locatie is geschikt voor groepen van 7 tot 27 personen. Vergaderen kan in de karakteristieke kapel, in één van de sfeervolle zitkamers, bij de paddenpoel, in de serre met oude kerkklokken of in de prachtige tuin..

Tweedaags, driedaags of eendaags met voorovernachting.
Via de Zoek en Boek module op deze site, kun je een regulier twee- of driedaagsverblijf boeken.  Op werkdagen is ook eendaagsverblijf met voorovernachting vanaf 20:00 uur mogelijk. Mail ons voor beschikbaarheid en prijs.

Vergaderen en overnachten aan zee
Alle ruimtes in dit landhuis staan exclusief tot je beschikking. Tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. In de moderne slaapvleugel bevinden zich 13 slaapkamers en 27 bedden: zeven 2-, vier 1-, één 3- en één 6-persoonskamer(s), alle met wastafel en uitzicht op de prachtige groene omgeving. De bedden zijn eenpersoons. Er zijn vijf douches en zes wc's, de meeste in de gang, één tweepersoonskamer heeft een eigen douche/wc-combi. De mogelijk bij te huren twee extra slaapkamers (met gedeeld sanitair) bevinden zich in het aangrenzende Janhuis.  

Out of the room, out of the box 
Een zakelijk verblijf in ZeeVELD wil altijd dingen in beweging brengen. Veranderen of vernieuwen. Of het nu gaat om strategieontwikkeling, teambuilding of kwaliteitsverbetering. Dat je de badkamers hier deelt, blijkt daarbij te helpen. Fysiek de comfortzone van de eigen kamer te moeten verlaten, helpt dit ook mentaal te doen. Onbewust blijken onze ‘out of the room’ badkamers, ‘out of the box’ denken, te bevorderen. Vandaar dat we ze graag opvoeren als onderscheidende kwaliteit. En overigens ligt er voor iedereen een badjas klaar. 

Verdieping en ontmoeting
ZeeVELD is een huis voor verdieping en ontmoeting, geen plek om al drinkend en dansend uit je dak te gaan. Gezelligheid verwelkomen we van harte, (bedrijfs)feesten niet. Ook versterkte muziek is niet toegestaan.  

Teambuilding nabij Amsterdam
ZeeVELD ligt op nog geen half uur rijden van Amsterdam en maakt deel uit van een beschermd natuurgebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit gebied is ongeveer 5.300 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: je hebt het binnen handbereik...

Catering en keuken
Een verblijf hier is een fantastische manier om aan teambuilding te werken. De professioneel uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien en stelt je in staat om samen, zelf, jullie maaltijden te bereiden. Willen jullie liever verzorgd worden? De locatie werkt samen met de beste cateraars uit de omgeving. Of haal tussendoor af en toe een frisse neus: op vijf of tien boswandelminuten afstand vind je prima horeca voor ontbijt, lunch en diner. 

Unieke vergaderlocatie tussen stad en strand
Deze bijzondere locatie ligt vlakbij strand en zee en op een half uur rijden van Amsterdam. Op honderd meter afstand is gratis parkeerruimte in overvloed. Voeg daarbij de vele verblijfruimtes, de ligging, vrij in het groen, en het exclusieve gebruik - wat is er eigenlijk niet ideaal aan dit heerlijke huis? 

Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten
ZeeVELD beschikt over een flink grasveld waar diverse teambuildingactiviteiten kunnen worden georganiseerd, je vind ze onder Buitenactiviteiten vermeld.

Recensies van deze groepsaccommodatie
Niets dan superlatieven en lof voor deze groepsaccommodatie van eerdere bezoekers. Lees hier hun beoordelingen.  

Faciliteiten
Graag zetten we voor je klaar:

  • Flipovers en papier
  • Beamer 3500 Lumen (HDMI)
  • Flatscreen 160 cm (HDMI, USB, VGA)
  1. Authentiek, verzorgd, inspirerend, comfortabel
  2. Unieke ligging in natuurreservaat
  3. Ruime aula en tot vijf break-out rooms
  4. Met of zonder catering