Heidagen, off site, vergadering, training of teambuilding tussen duin en strand
Dit ruime landhuis is prachtig gelegen in het buitengebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Met een sfeervolle vergaderaula en maar liefs zeven extra verblijfruimtes of 'break out rooms'. En tot 15 (of zelfs 17) slaapkamers voor tot 27 (of zelfs 31) gasten. Het huis staat exclusief tot jullie beschikking. Tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten.

Kom je met een Raad van Bestuur, Directie- of Excecutive team? 
Kom met maximaal acht gasten en iedereen heeft een eigen slaap- en badkamer:  5 kamers hebben dez badkamer en suite, op de eigen kamer, (kamers 1, 9, 11, 12 en 13) en 3 kamers hebben deze in de gang direct grenzend aan de kamer: 6, 7 en 15. 

Kom je met een afdeling of team?
Kom met niet meer dan 15 (of 17) gasten en iedereen heeft een eigen kamer.

Lees hier alles over slaapkamers en sanitair.

Tweedaags, driedaags of eendaags met voorovernachting.
Via deze Zoek en Boek module  kun je een regulier twee- of driedaagsverblijf boeken.  Op werkdagen is ook eendaagsverblijf met voorovernachting vanaf 20:00 uur mogelijk. Mail ons voor beschikbaarheid en prijs.

Out of the room, out of the box 
Een zakelijk verblijf in ZeeVELD wil altijd dingen in beweging brengen. Veranderen of vernieuwen. Of het nu gaat om strategieontwikkeling, teambuilding of kwaliteitsverbetering. Dat je de badkamers hier deelt, blijkt daarbij te helpen. Fysiek de comfortzone van de eigen kamer te moeten verlaten, helpt dit ook mentaal te doen. Onbewust blijken onze ‘out of the room’ badkamers, ‘out of the box’ denken, te bevorderen. Vandaar dat we ze graag opvoeren als onderscheidende kwaliteit. En overigens ligt er voor iedereen een badjas klaar. 

Verdieping en ontmoeting
ZeeVELD is een huis voor verdieping en ontmoeting, geen plek om al drinkend en dansend uit je dak te gaan. Gezelligheid verwelkomen we van harte, (bedrijfs)feesten niet. Ook versterkte muziek is niet toegestaan.  

Teambuilding nabij Amsterdam
ZeeVELD ligt op nog geen half uur rijden van Amsterdam en maakt deel uit van een beschermd Natura 2000 gebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit gebied is ongeveer 5.300 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: je hebt het binnen handbereik...

Catering en keuken
Een verblijf hier is een fantastische manier om aan teambuilding te werken. De professioneel uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien en stelt je in staat om samen, zelf, jullie maaltijden te bereiden. Willen jullie liever verzorgd worden? De locatie werkt samen met de beste cateraars uit de omgeving. Of haal tussendoor af en toe een frisse neus: op vijf of tien boswandelminuten afstand vind je prima horeca voor ontbijt, lunch en diner. 

Unieke vergaderlocatie tussen stad en strand
Deze bijzondere locatie ligt vlakbij strand en zee en op een half uur rijden van Amsterdam. Op honderd meter afstand is gratis parkeerruimte in overvloed. Voeg daarbij de vele verblijfruimtes, de ligging, vrij in het groen, en het exclusieve gebruik - wat is er eigenlijk niet ideaal aan dit heerlijke huis? 

Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten
ZeeVELD beschikt ook over heel veel buitenruimte waar diverse teambuildingactiviteiten kunnen worden georganiseerd. Je vindt ze onder Buitenactiviteiten vermeld.

Recensies van deze groepsaccommodatie
Niets dan superlatieven en lof voor deze groepsaccommodatie van eerdere bezoekers. Lees hier hun beoordelingen.  

Faciliteiten
Graag zetten we voor je klaar:

  • Flipovers en papier
  • Beamer 3500 Lumen (HDMI)
  • Flatscreen 160 cm (HDMI, USB, VGA)
  1. Authentiek, verzorgd, inspirerend, comfortabel
  2. Unieke ligging in natuurreservaat
  3. Ruime aula en tot vijf break-out rooms
  4. Met of zonder catering