Tussen duin en strand
Deze monumentale groepsaccommodatie is zeldzaam mooi gelegen in het buitengebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Dit heerlijke huis ondergaat begin 2020 een renovatie. Lees hier meer over de nieuw te realiseren voorzieningen die ZeeVELD extra aantrekkelijk maken. Er zullen dan 33 gasten terecht kunnen, verdeeld over 14 slaapkamers.

Wat ZeeVELD niet in de laatste plaats bijzonder maakt: de vele aparte ruimtes. Tot wel zeven! Je kunt hier met z'n allen bij elkaar zijn, maar je ook in alle rust terugtrekken. 

Volwassen
ZeeVELD is een volwassen huis en minder geschikt voor groepen met relatief veel kinderen of pubers. Gezelligheid verwelkomen we van harte. Maar geen bachelor parties, bedrijfsfeesten, of vriendengroepen met een gemiddelde leeftijd lager dan 45. 

ZeeVELD is een huis van ontmoeting en verbinding. Geen plek om al drinkend uit je dak te gaan. 

Overnachten aan zee
In de nieuw aangebouwde slaapvleugel bevinden zich (tot aan de vermelde renovatie in 2020) 13 (op aanvraag en indien beschikbaar 15) slaapkamers en 27 bedden: zeven 2-, vier 1-, één 3- en één 6-persoonskamer(s), alle met wastafel en uitzicht op de prachtige groene omgeving. De bedden zijn eenpersoons, in de 6-persoonskamer staan twee eenpersoonsbedden - op de begane grond - en twee stapelbedden op een mezzanine. Er zijn vijf douches en zes wc's, de meeste in de gang, één tweepersoonskamer heeft een eigen douche/wc-combi. De twee, bij beschikbaarheid, bij te huren extra slaapkamers (met gedeeld sanitair) bevinden zich in het aangrenzende Janhuis. Meer dan 27 gasten maximaal, mogen hier echter ook dan niet verblijven.  

Het hele huis voor jezelf
Alle ruimtes staan exclusief tot je beschikking: een sfeervolle eetkamer; een van alle gemakken voorziene keuken; een intieme zitkamer met televisie, een verstilde leeskamer met oude potkachel en een leeskamer met uitzicht over het weiland. Heel bijzonder is de grote serre met subtropische planten, oude luidklokken, gebrandschilderd glas, en, alweer een houtkachel. Een grote tafel biedt plaats voor wel 12 aanzittenden, voor wie graag makkelijk zit staan hier heerlijke banken. 

Een bijzondere groepsaccommodatie in de natuur
Deze groepsaccommodatie ligt op nog geen half uur rijden van Amsterdam in een beschermd natuurgebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit natuurgebied is ongeveer 5.300 hecatere groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: waar je kijkt: natuur.  

Genieten in de omgeving
Zelf koken of de maaltijden laten verzorgen? Alles kan. De keuken is meer dan goed geoutilleerd en werkelijk alles is aanwezig om te verblijven op basis van zelfverzorging. Daarnaast bevinden zich op vijf en tien boswandelminuten afstand een goed restaurant en een oergezellige gasterij waar je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een drankje. Direct tegenover de toegangspoort ligt een groot speelveld voor bijvoorbeeld hockey, voetbal, badminton, volleybal etc. In de duinen kun je ook heerlijk fietsen of wandelen. Bijzonder: de fietsen worden door het verhuurbedrijf gratis afgeleverd en weer opgehaald.

Ligging van deze groepsaccommodatie aan zee
Deze bijzondere groepsaccommodatie is gelegen in Castricum, vlakbij strand en zee en op nog geen half uur rijden van Amsterdam. De ligging aan zee, de ruimte, de groene en rustige omgeving... Wat is er eigenlijk niet uniek aan deze bijzondere groepsaccommodatie?

Recensies van deze groepsaccommodatie
Niets dan superlatieven en lof voor deze groepsaccommodatie van eerdere bezoekers. Lees hier hun beoordelingen.  

Bruiloft
Ook trouwen in ZeeVELD kan. Soms. Lees er hier alles over.

 
  1. Authentiek, verzorgd, inspirerend, comfortabel
  2. Unieke ligging in natuurreservaat
  3. Het hele huis exclusief voor u
  4. Zee en strand op loopafstand