Voor training, stilteweek of yogaweekend: kies voor meerwaarde

'De locatie was fantastisch, echt een parel, verborgen in de prachtige natuur. Een sprookje.' 

Zeeveld is veelgevraagd voor trainingen persoonlijke ontwikkeling, psychedelische truffel retreats, stilteweken, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. Gasten voelen zich hier welkom en veilig, eigenlijk vanaf het moment dat ze het terrein oplopen. Alles straalt liefde uit, zorg en aandacht voor het detail. Een belangrijke steun voor wie een kwetsbaar proces aangaat. De reacties van organisatoren en deelnemers zijn dan ook zonder uitzondering zeer positief. 'Het huis heeft enorm meegeholpen' hoorden we wel. 'De lijst van het schilderij hing, we hoefden er er alleen nog maar in te stappen'. Of zelfs: 'ik heb hier mijn ziel teruggevonden'.  

Wat hier zeker aan bijdraagt: de unieke ligging in de vrije natuur en de vele verschillende ruimtes, waardoor je niet op elkaars lip zit. De grootste verblijfruimte: een sfeervolle kapel van maar liefst 93m². Je kunt deze geheel naar eigen inzicht inrichten. De mogelijkheid gebruik te maken van de Finse sauna, maakt een en ander nog eens extra aantrekkelijk. 

Huurprijs/kosten
Er kunnen maximaal 30 gasten overnachten. De basis huurprijs wordt berekend over minimaal 8 gasten. Je ontdekt deze als je in het Zoek en Boek systeem een datum invoert. Voor iedere extra gast boven het aantal van 8, wordt een prijs per persoon gerekend. Ook de daaraan verbonden kosten ontdek je in het Zoek en Boek systeem. Zodra  je meer gasten invoert dan 8, zie je hoe de teller begint op te lopen. Aan het gebruik van de kapel zijn (tijdens weekenden) extra kosten verbonden.  

Verlengd weekend
Optie 1: met donderdagnacht
Een retraite van drie nachten is extra vruchtbaar. Daarom kunnen retraitegroepen een verlengd weekend boeken. Dit begint om 17:00 uur op donderdagvond. De extra kosten bedragen 35 % van de instap-huurprijs voor het aansluitende weekend, plus de gebruikelijk kosten voor de extra (meer dan 13) aanwezigen per persoon/per nacht, plus de kapelkosten te berekenen over drie nachten, plus toeristenbelasting. Neem een optie via de Zoek en Boek module, wij passen vervolgens de offerte aan.  

Optie 2: Vrijdagochtend beginnen
Het altenatief is dat je je retreat in de loop van de vrijdagochtend begint. Voeg daar voor bijvoorbeeld het begeleidend team een voorovernachting aan toe en je begint goed geakklimatiseerd aan een verlengde retraite.  

Bezichtigen?
Onze drukke verhuuragenda, maakt dat de mogelijkheden het huis vrijblijvend te komen bezichtigen, zeer beperkt zijn. Ook kunnen opties alleen een korte looptijd hebben. Lees er hier alles over.  

Ruimte, privacy en heel veel groen
Met een oppervlakte van ruim 400 m2, verdeeld over vijftien slaapkamers en zeven verblijfsvertrekken, is dit terecht een drukbezochte locatie. Een duinboerderij uit 1830 met moderne aanbouw, vlakbij de Randstad en toch afgelegen, echt heel erg buiten, op loopafstand van zee en strand. Het ideale onderkomen voor een meerdaags verblijf.

Wat een mogelijkheden, wat een ruimte, wat een groen en wat een rust. Wat is er eigenlijk niet uniek aan dit huis? We zetten de elementen die Zeeveld z’n meerwaarde verlenen graag voor je op een rijtje:

Ruimte
Zoveel vierkante meters, zoveel slaapkamers, zoveel verschillende verblijfruimtes, zo dicht bij zee en strand en zo vrij gelegen, dat biedt geen enkele andere accommodatie.

Ligging
Een stap buiten de deur en je staat in een van de grootste nationale parken van ons land: het Noordhollands Duinreservaat. Een Natura 2000 gebied. Al wat je om het huis ziet: bomen en weiland, gras en groen. Pas zo’n 400 meter verderop vind je de dichtstbijzijnde doorgangsweg. Hier bent je er echt even helemaal uit. Eenmaal geparkeerd hoeft de auto hier niet meer van z’n plek te komen.

Privacy
Het hele huis staat exclusief tot jullie beschikking. Als je er verblijft zijn er geen andere gasten of groepen. En doordat het zo’n ruim huis is, kunnen die leden van het gezelschap die daar soms misschien behoefte aan zouden hebben, zich op een rustig plekje terugtrekken. Met de hele groep bij elkaar: het kan hier wel, maar het hoeft hier niet.     

Gezelligheid en gemak
Zeeveld is zelfverzorgend. En samen de boel georganiseerd houden verhoogt ook zeker de sfeer en cohesie. De keuken is daartoe van alle gemakken voorzien en heeft een meer dan uitgebreide inventaris. Wil je liever verzorgd worden? Elders op deze website bevelen we je verschillende cateraars aan. 

Kapel
In overleg kan ook de kapel van het huis worden gehuurd.  Deze sfeervolle ruimte – de oude deel van de boerderij, die nog vrijwel ongerept is - is ongeveer 93m2 groot. Een perfecte plek voor meditatieve doeleinden. Zeeveld wordt dan ook heel regelmatig geboekt voor stilteweken of -weekends, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. Aan het gebruik van de kapel zijn extra kosten verbonden. Op deze plattegrond zie je in de kapel ook de afmetingen en het grondplan ingetekend. Houd rekening met de twee pilaren die er staan, de dragers van het dak.  

Authenticiteit en karakter
Waarden als authenticiteit en karakter zijn lastig hard te maken. En toch zijn het juist dit soort waarden die Zeeveld er bovenuit tillen. De doelstelling van de stichting die het huis beheert, de indeling van het gebouw, de inrichting -  niets is hier standaard, voorspelbaar of ‘a la mode’. Niet op de laatste plaats is het deze bijzondere energie die Zeeveld tot zo’n uniek huis maakt. Je zult je er direct thuis voelen. 

Recensies van deze groepsaccommodatie
Niets dan superlatieven en lof voor deze groepsaccommodatie van eerdere bezoekers. Lees hier hun beoordelingen.  

 
 
 

Programma van het huis

Op aanvraag
Liber: thuiskomen in wie je werkelijk bent

 

Leer een extra motor in jezelf aan te boren: de mogelijkheid je stil te verhouden met alles in je wat niet stil is. Al doende ontdek je: het leven is een minnaar, geen moetje.
Door: Stichting Jan XVII
Nadere informatie en aanmelden: hier

 
kapelmetzichtopmuurnieuw