Kiezen voor meerwaarde

Voor training, stilteweek of  yogaweekend
Zeeveld is veelgevraagd voor trainingen persoonlijke ontwikkeling, stilteweken, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. Gasten voelen zich hier welkom en veilig, eigenlijk vanaf het moment dat ze het terrein oplopen. Alles straalt liefde uit, zorg en aandacht voor het detail. Een belangrijke steun voor wie een kwetsbaar proces aangaat. De reacties van organisatoren en deelnemers zijn dan ook zonder uitzondering zeer positief. 'Het huis heeft enorm meegeholpen' horen we na afloop vaak.  'De lijst hangt, je hoeft er alleen nog maar in te stappen'. 

Wat hier zeker aan bijdraagt: de unieke ligging in de vrije natuur en de vele verschillende ruimtes, waardoor je niet op elkaars lip zit. De grootste verblijfruimte: een sfeervolle kapel van maar liefst 95m². Je kunt deze geheel naar eigen inzicht inrichten.

Renovatie
Dit heerlijke huis ondergaat begin 2020 een renovatie. Waarna acht van de (dan) 14 slaapkamers, over een eigen badkamer beschikken. Lees hier meer over de nieuw te realiseren voorzieningen die ZeeVELD extra aantrekkelijk maken. Er zullen dan 31 gasten terecht kunnen.

Situatie tot februari 2020

Huurprijs/kosten
Er kunnen maximaal 27 gasten overnachten. De basis huurprijs wordt berekend over minimaal 13 gasten. Met dit aantal gasten kan iedereen ook een eigen kamer hebben. De basisprijs verschilt per seizoen. Je ontdekt deze als je in het Zoek en Boek systeem een datum invoert. Voor iedere extra gast boven het aantal van 13, wordt een prijs per persoon gerekend.  Ook de daaraan verbonden kosten ontdek je in het Zoek en Boek systeem. Zodra  je meer gasten invoert dan 13, zie je hoe de teller begint op te lopen. De extra kosten voor het gebruik van de kapel bedragen 95,- per dag (of deel van een dag). 

Verlengd weekend
Een retraite van drie nachten is extra vruchtbaar. Daarom kunnen retraitegroepen een verlengd weekend boeken. Dit begint om 17:00 uur op donderdagvond. De extra kosten bedragen 35 % van de instap-huurprijs voor het aansluitende weekend, plus de gebruikelijk kosten voor de extra (meer dan 13) aanwezigen per persoon/per nacht, plus de kapelkosten te berekenen over drie nachten, plus toeristenbelasting. Neem een optie via de Zoek en Boek module, wij passen vervolgens de offerte aan.  Om een idee te krijgen van de kosten, zie het rekenvoorbeeld hieronder.

Bezichtigen?
Onze drukke verhuuragenda, maakt dat de mogelijkheden het huis vrijblijvend te komen bezichtigen, zeer beperkt zijn. Ook kunnen opties alleen een korte looptijd hebben. Lees er hier alles over.    

Ruimte, privacy en heel veel groen
Met een oppervlakte van ruim 400 m2, verdeeld over dertien slaapkamers en vijf verblijfsvertrekken, is dit terecht een drukbezochte locatie. Een duinboerderij uit 1830 met moderne aanbouw, vlakbij de Randstad en toch afgelegen, echt heel erg buiten, op loopafstand van zee en strand. Voor zeven tot 27 personen het ideale onderkomen voor een meerdaags verblijf.

Wat een mogelijkheden, wat een ruimte, wat een groen en wat een rust. Wat is er eigenlijk niet uniek aan dit huis? We zetten de elementen die Zeeveld z’n meerwaarde verlenen graag voor je op een rijtje:

Ruimte
Zoveel vierkante meters, zoveel slaapkamers, zoveel verschillende verblijfruimtes, zo dicht bij zee en strand en zo vrij gelegen, dat biedt geen enkele andere accommodatie.

Ligging
Een stap buiten de deur en je staat in een van de grootste nationale parken van ons land: het Noordhollands Duinreservaat. Al wat je om het huis ziet: bomen en weiland, gras en groen. Pas zo’n 400 meter verderop vind je de dichtstbijzijnde doorgangsweg. Hier bent je er echt even helemaal uit. Eenmaal geparkeerd hoeft de auto hier niet meer van z’n plek te komen.

Privacy
Het hele huis staat exclusief tot jullie beschikking. Als je er verblijft zijn er geen andere gasten of groepen. En doordat het zo’n ruim huis is, kunnen die leden van het gezelschap die daar soms misschien behoefte aan zouden hebben, zich op een rustig plekje terugtrekken. Met de hele groep bij elkaar: het kan hier wel, maar het hoeft hier niet.     

Gezelligheid en gemak
Zeeveld is zelfverzorgend. En samen de boel georganiseerd houden verhoogt ook zeker de sfeer en cohesie. De keuken is daartoe van alle gemakken voorzien en heeft een meer dan uitgebreide inventaris. Wil je liever verzorgd worden? Elders op deze website bevelen we je verschillende cateraars aan. 

Kapel
In overleg kan ook de kapel van het huis worden gehuurd.  Deze sfeervolle ruimte – de oude deel van de boerderij, die nog vrijwel ongerept is - is ongeveer 96m2 groot. Een perfecte plek voor meditatieve doeleinden. Zeeveld wordt dan ook heel regelmatig geboekt voor stilteweken of -weekends, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. Er staat een vleugel die desgewenst – na afspraak - mag worden bespeeld. De extra kosten voor het gebruik van de kapel bedragen 95,- per dag (of deel van een dag) .

Authenticiteit en karakter
Waarden als authenticiteit en karakter zijn lastig hard te maken. En toch zijn het juist dit soort waarden die Zeeveld er bovenuit tillen. De doelstelling van de stichting die het huis beheert, de indeling van het gebouw, de inrichting -  niets is hier standaard, voorspelbaar of ‘a la mode’. Niet op de laatste plaats is het deze bijzondere energie die Zeeveld tot zo’n uniek huis maakt. Je zult je er direct thuis voelen. 

Recensies van deze groepsaccommodatie
Niets dan superlatieven en lof voor deze groepsaccommodatie van eerdere bezoekers. Lees hier hun beoordelingen.  

Rekenvoorbeeld lang retreat weekend
Prijzen onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en afhankelijk van het seizoen 

Stel je wilt komen in de maand april. Om te beginnen vul je de Zoek en Boek functie in voor een weekend van vrijdag tm zondag. Spelend met de aantallen zie je hoe de kosten variëren al naar gelang het aantal gasten. Om je een idee te geven: de kosten voor 16 gasten bedragen 2.327,- plus 180,- Euro kapelkosten maakt 2507,-. Voor 20 gasten bedragen de kosten: 2719,- plus 180, maakt: 2899. Voor 26 gasten bedraagt de huursom: 3129,- + 180,- maakt 3309,- .  

Maar nu hebt je de periode donderdag 17:00 tot vrijdag 17:00 uur nog niet gereserverd. Je boekt deze er apart bij. De kosten daarvan bedragen 35 % van de instaphuurprijs voor dat weekend (is 35% van 2013,-) zijnde 704,55 + voor iedere aanwezige 14 tm 20: 47,50 per persoon, en voor iedere aanwezige 21 tm 27: 32,50 per persoon.

Het is dus even rekenen. Voor bijvoorbeeld 16 aanwezigen zou het gaan om: 2507,- + 704,55 + (4 x 47,50 = ) 190,- , = 3401,55 voor een lang weekend, van donderdag 17:00 uur tot zondag 17:00 uur.

Als je nog niet weet om hoeveel aanwezigen het zou gaan: je kunt de reservering maken voor 13 personen (minimum aantal), een meertelling voor extra personen gaat pas gelden als deze ook daadwerkelijk komen.

 

Kalender

Retraite aanbod 2019

Op aanvraag: Liber Coach Jezelf: een individuele training voor wie moet (of wil) leren loslaten
Liber leert je een extra motor in jezelf aan te boren: de mogelijkheid je stil en machteloos te verhouden met alles in je wat niet stil is. Al doende ontdek je: het leven is een minnaar, geen moetje.
Door: Stichting Jan XVII
Informatie en aanmelden: hier.

27, 28 en 29 september 2019: HSP Retreats;  terug wegens succes. Met Susan Marletta Hart
Door: FIT body and mind.
Inlichtingen en aanmelden: info@fitbodymind.nl

15 tot 17 november 2019: Stilteweekend
Een weekend écht tijd voor jezelf, om tot rust en weer in verbinding met jezelf te komen. Met mindfulnessmeditatie, yoga, stilte, natuur en bovenal heerlijk biologische maaltijden. 
Door: Sense Aandachttraining
Informatie en aanmelden: hier 

28 november t/m 1 december :  Vipassana als weg naar het hart
Out of the box en terug naar jezelf door Vipassana, psychologie en healing. Heb je het gevoel dat je niet aan jezelf toekomt? Dat je niet echt diep tot rust komt? En twijfel je over de zin van je leven, of heb je het gevoel dat je iets belangrijks mist? Dan is deze retraite waarschijnlijk iets voor jou.
Door: Obic
Docent: Marnix van Rossum
Inlichtingen en aanmelden: hier.

Voorbij 2019

12,13,14 januari 2019: Yoga winter retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

22, 23 en 24 maart 2019: Power Up trainingsweekend 
Van bootcamp tot meditatie, van boksen tot inspiratie: Power up your Inner being. 
Naast de nodige sportactiviteiten, komen ook ontspanning/bewustzijnsoefeningen aan bod om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen.
Door: People Made to Move
Informatie en aanmelden: hier

29, 30, 31 maart 2019: Mindfulness Yoga weekend-terug wegens succes
Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn.
Door: Mindcolours
Informatie en aanmelden: hier

Iedere twee maanden 2018/2019: ALSA Leergang
Voor leidinggevenden die het vertrouwde managementrepertoire hebben uitgeput en zoeken naar verinnerlijking en herwaardering van relaties.
Door: Alsa docenten
Informatie en aanmelden: hier

16 tm 19 mei 2019: Retraite met Tatum O 'Kane - terug wegens succes
Door:  Centrum de Kleine Swaen
Besloten

24, 25, 26 mei 2019: Offline Retreat aan Zee: Unplug, recharge & retreat yourself! 
Een weekend digitaal detoxen. Waarbij je niet in de verleiding komt naar huis te bellen of te appen, want wij bewaren je telefoon. Heerlijk eten, stille kamers met uitzicht, lekkere bedden. Strandwandelingen, zwemmen in de zee, mindfulness- en pranayama (ademhalings)oefeningen, yin yoga en Pilates, en veel persoonlijke aandacht. Of neem een massage, ga paardrijden in de duinen, of doe helemaal niets. Ervaar de stilte, connectie en tijd voor jezelf. Soms misschien een beetje confronterend. Maar zeker een ervaring. 
Door: The Offliners
Informatie en aanmelden: hier 

29 mei tm 3 juni (Hemelvaart) Ashtanga Yoga retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

24 -30 juni 2019 :De Binnenstebuiten Coachweek- de verandering zit van binnen.
Bekijk de promofilm hier 
Informatie en aanmelden: tanja@binnenstebuiten-go.nl

30 juni - 7 juli 2019: Besloten week: Kundalini yoga teacher training, level 1
Door: Kundaliniyogaschool.org

9-14  augustus 2018: Free Your Voice - terug wegens succes
Zangretraite o.l.v. Julie Scott
Informatie en aanmelden: hier

2020

2 tm 5 januari 2020: Yoga winter retreat - terug wegens succes en nu ook een dag langer
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

14, 15, 16 februari 2020: Open Hart Sangha - Mindfulness in de traditie van  Thich Nhat Hanh. Besloten; terug wegens succes.
Door Open Hart Sangha Bergen/Alkmaar 

2 maart - 9 maart 2020: Besloten week: Kundalini yoga teacher training, level 1
Door: Kundaliniyogaschool.org

10-13 april 2020 Zangretraite in de sfeer van Pasen
Door Jan-Hendrik Veenkamp. Praktijk voor stembevrijding De Notenboom. 
Informatie en aanmelden: hier

20  tm 14 mei  2020 (Hemelvaart) Yoga retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: david@neoyogadelft.nl

8 juni - 15 juni 2020: Besloten week: Kundalini yoga teacher training, level 1
Door: Kundaliniyogaschool.org

14 - 21 september 2020: Besloten week: Kundalini yoga teacher training, level 1
Door: Kundaliniyogaschool.org

Voorbij 2018

12,13,14 januari 2018: Yoga winter retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

25 en 27 januari: Alsa leergang  - besloten 

9,10, 11 februari 2018: Yoga Retreat in de Roos - terug wegens succes
Door: In de Roos yoga
Informatie en aanmelden: hier

16,17,18 februari Stembevrijding - besloten

6,17,18 maart 2018: Mindfulness Yoga weekend; Nieuw!
 Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn.
Door: Mindcolours
Informatie en aanmelden: hier

22 en 23 maart: Alsa Leergang - besloten.

23, 24 en 25 maart 2018: HSP Retreats;  terug wegens succes.
Met: Susan Marletta-Hart, aangeboden door Fit Body and Mind.
Inlichtingen en aanmelden: info@fitbodymind.nl

9 tm 13 mei (Hemelvaart) Yoga retreat met Akhilesh Bodhi - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

17 en 18 mei: Alsa Leergang - besloten

1, 2, 3 juni 2018: Open Hart Sanga - besloten; terug wegens succes. 

7 tm 10 juli 2018: Peer to peer Meeting, Changemakerexchange
I.s.m Robert Bosch Stiftung en Ashoka
Besloten

12-17  augustus 2018: Free Your Voice - terug wegens succes
Zangretraite o.l.v. Julie Scott
Informatie en aanmelden: hier

10 - 18 oktober 2018: Bezinningsweek - besloten
Bezinningsdagen van de Evangelisch Lutherse Dionysiusgemeente uit Sittensen, Duitsland. 

2, 3 ,4 november 2018: Ontspanningsweekend - terug wegens succes
Meditatie, massage, mindfulness, energetische oefeningen en geleide wandelingen, verrukkelijke maaltijden en goede gesprekken. Intuitie en creativiteit staan voorop.
Door: Yonolu, Praktijk voor ontspanning en energie
Informatie en aanmelden: hier

5-9 november 2018: Terugkeer naar de Liefde die je bent. Retreat- terug wegens succes
Een retraite die je een nieuwe, non-dualistische visie presenteert, die je kijk op wie je bent zal veranderen. Laat je terugbrengen naar waar je vandaan kwam, je oorsprong...Liefde.
Door: Praktijk Hart en Ziel, Meinard en Matt Stavenuiter-Tyssen. Met medewerking van Adrie de Lange, Massage en Healing.
Informatie en aanmelden: hier. 

9,10, 11 november 2018: Mindfulness Yoga weekend- terug wegens succes
Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn.
Door: Mindcolours
Informatie en aanmelden: hier

23, 24 & 25 november 2018: Stilteweekend
Een weekend écht tijd voor jezelf, om tot rust en weer in verbinding met jezelf te komen. Met mindfulnessmeditatie, yoga, stilte, natuur en bovenal heerlijk biologische maaltijden. 
Door: Sense Aandachttraining
Informatie en aanmelden: hier 

26 november-2 december 2018: De Binnenstebuiten Coachweek- de verandering zit van binnen.
Bekijk de promofilm hier 
Informatie en aanmelden: tanja@binnenstebuiten-go.nl

Voorbij 2017

23, 24, 25, 26 december 2017: Zang kerstretraite - terug wegens succes
Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp: een heerlijk programma met zang, stilte ruimte voor ontmoeting, genieten van de natuur en voortreffelijk eten.
Door: Jan-Hendrik Veenkamp en team
Informatie en aanmelden: hier

15, 16, 17 december 2017 Stembevrijding
Met Jan-Hendrik Veenkamp; besloten

Oktober 2017: ALSA Leergang 2017/2018
Voor leidinggevenden die het vertrouwde managementrepertoire hebben uitgeput en zoeken naar verinnerlijking en herwaardering van relaties.
Door: Alsa docenten
Informatie en aanmelden: hier

3, 4, 5 november: Ontspanningsweekend - terug wegens succes
Meditatie, massage, mindfulness, energetische oefeningen en geleide wandelingen, verrukkelijke maaltijden en goede gesprekken. Intuitie en creativiteit staan voorop.
Door: Yonolu, Praktijk voor ontspanning en energie
Informatie en aanmelden: hier

11 en 12 november 2017: INW for teens; Nieuw!
Door MMS Wordwide Institute
Informatie en aanmelden: hier

24, 25, 26 november 2017: Best Life weekend; terug wegens succes
Psych-K Retreat met Wendy van Heteren
Informatie en aanmelden: hier

30 november en 1 december 2017: Alsa Leergang - besloten

8, 9 en 10 december 2017: HSP Retreats;  terug wegens succes.
Met: Susan Marletta-Hart, aangeboden door Fit Body and Mind.
Inlichtingen en aanmelden: info@fitbodymind.nl

9 tm 15 oktober 2017: Edmund Hillary Retreat - besloten
Door BinnensteBuiten Groei en Ontwikkeling

24 tot 28 juli 2017: Inspiratieweek
Een training voor mensen op zoek naar een krachtige impuls die richting geeft.
Door: Pulsar
Informatie en aanmelden: hier

4 tot 10 augustus: Zangvakantie aan zee
Een diverse en complete zangvakantie onder leiding van twee professionele leraren met een fikse portie podiumervaring.
Door: Julie Scott en Roeland Drost.
Informatie en aanmelden: hier

 

Speciaal aanbevolen

Binnenstebuiten Coachweken  

Hoe zwaar je levenskoffer aanvoelt, weet je alleen zelf. Maar soms is het wel fijn als iemand anders je even helpt tillen. Zodat je kunt kijken waar je staat. Kunt nagaan of al die bagage nog wel nodig is. En of het misschien tijd is om je koffer binnenstebuiten te keren, weg te gooien wat je niet meer nodig hebt en ruimte te maken voor nieuwe dromen, inzichten en souvenirs.

Bekijk hier het filmpje dat je alles vertelt over de coachweken van Binnenstebuiten. Of lees dit interactieve magazine

Data van de Binnenstebuiten Coachweken: 

2020
22 tot en met 28 juni 2020
19 tot en met 25 oktober 2020