Kiezen voor meerwaarde

Voor training, stilteweek of  yogaweekend
Zeeveld wordt regelmatig geboekt voor trainingen persoonlijke ontwikkeling, stilteweken, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. 'Het huis heeft enorm meegeholpen' horen we na afloop vaak van trainers en docenten. Door de unieke ligging, de serene sfeer en de aandacht waarmee het is ingericht, maar ook doordat het zoveel verschillende ruimtes heeft. Zoals een sfeervolle kapel van maar liefst 95m². Je kunt deze geheel naar eigen inzicht inrichten. 

Huurprijs/kosten
De basis huurprijs wordt berekend over minimaal 13 gasten. Met dit aantal gasten kan iedereen ook een eigen kamer hebben. De basisprijs verschilt per seizoen. Je ontdekt deze als je in het Zoek en Boek systeem een datum invoert. Voor iedere extra gast boven het aantal van 13, wordt een prijs per persoon gerekend.  Ook de daaraan verbonden kosten ontdek je in het Zoek en Boek systeem. Zodra  je meer gasten invoert dan 13, zie je hoe de teller begint op te lopen. De extra kosten voor het gebruik van de kapel bedragen 95,- per dag (of deel van een dag).

Bezichtigen?
Onze drukke verhuuragenda, maakt dat de mogelijkheden het huis vrijblijvend te komen bezichtigen, zeer beperkt zijn. Ook kunnen opties alleen een korte looptijd hebben. Lees er hier alles over.    

Ruimte, privacy en heel veel groen
Met een oppervlakte van ruim 400 m2, verdeeld over dertien slaapkamers en vijf verblijfsvertrekken, is dit terecht een drukbezochte locatie. Een duinboerderij uit 1830 met moderne aanbouw, vlakbij de Randstad en toch afgelegen, echt heel erg buiten, op loopafstand van zee en strand. Voor zeven tot 27 personen het ideale onderkomen voor een meerdaags verblijf.

Wat een mogelijkheden, wat een ruimte, wat een groen en wat een rust. Wat is er eigenlijk niet uniek aan dit huis? We zetten de elementen die Zeeveld z’n meerwaarde verlenen graag voor je op een rijtje:

Ruimte
Zoveel vierkante meters, zoveel slaapkamers, zoveel verschillende verblijfruimtes, zo dicht bij zee en strand en zo vrij gelegen, dat biedt geen enkele andere accommodatie.

Ligging
Een stap buiten de deur en je staat in een van de grootste nationale parken van ons land: het Noordhollands Duinreservaat. Al wat je om het huis ziet: bomen en weiland, gras en groen. Pas zo’n 400 meter verderop vind je de dichtstbijzijnde doorgangsweg. Hier bent je er echt even helemaal uit. Eenmaal geparkeerd hoeft de auto hier niet meer van z’n plek te komen.

Privacy
Het hele huis staat exclusief tot jullie beschikking. Als je er verblijft zijn er geen andere gasten of groepen. En doordat het zo’n ruim huis is, kunnen die leden van het gezelschap die daar soms misschien behoefte aan zouden hebben, zich op een rustig plekje terugtrekken. Met de hele groep bij elkaar: het kan hier wel, maar het hoeft hier niet.     

Gezelligheid en gemak
Zeeveld is zelfverzorgend. En samen de boel georganiseerd houden verhoogt ook zeker de sfeer en cohesie. De keuken is daartoe van alle gemakken voorzien en heeft een meer dan uitgebreide inventaris. Wil je liever verzorgd worden? Elders op deze website bevelen we je verschillende cateraars aan. 

Kapel
In overleg kan ook de kapel van het huis worden gehuurd.  Deze sfeervolle ruimte – de oude deel van de boerderij, die nog vrijwel ongerept is - is ongeveer 96m2 groot. Een perfecte plek voor meditatieve doeleinden. Zeeveld wordt dan ook heel regelmatig geboekt voor stilteweken of -weekends, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. Er staat een vleugel die desgewenst – na afspraak - mag worden bespeeld. De extra kosten voor het gebruik van de kapel bedragen 95,- per dag (of deel van een dag) .

Authenticiteit en karakter
Waarden als authenticiteit en karakter zijn lastig hard te maken. En toch zijn het juist dit soort waarden die Zeeveld er bovenuit tillen. De doelstelling van de stichting die het huis beheert, de indeling van het gebouw, de inrichting -  niets is hier standaard, voorspelbaar of ‘a la mode’. Niet op de laatste plaats is het deze bijzondere energie die Zeeveld tot zo’n uniek huis maakt. Je zult je er direct thuis voelen. 

Recensies van deze groepsaccommodatie
Niets dan superlatieven en lof voor deze groepsaccommodatie van eerdere bezoekers. Lees hier hun beoordelingen.  

 

Speciaal aanbevolen

ALSA leergang: kan kennis wijsheid worden? .

"Hakken zonder spaanders. Zachte heelmeesters zonder stinkende wonden. De kat danst op tafel met de muizen. Het kan. We kunnen veranderen. We kunnen regeren met zachtmoedigheid. We kunnen wijsheid laten ontkiemen.

"De wereld van vandaag heeft leiders nodig die menselijkheid, vriendelijkheid, vertrouwen en gezondheid in organisaties brengen.  De ALSA-leergang helpt leidinggevenden bij deze belangrijke opgave. Ben jij of ken jij een leidinggevende die ook in deze tijd zoekt naar nieuwe antwoorden op eeuwenoude vragen?

"De  ALSA-leergang is een spannende en niet alledaagse leerweg voor de ontwikkeling van authentiek leiderschap en systeembewustzijn. De leergang bestaat voor 50% uit organisatiekundige kennis en voor 50% uit boeddhistische kennis. Het boeddhistische aspect is niet religieus maar geeft richting aan het innerlijke werk dat er gedaan moet worden om leiderschap te belichamen. De kennis over organisaties komt van de belangrijkste wetenschappelijke denkers uit de bestuurskunde: Senge, Schein, Homan, Covey en anderen. De deelnemersgroepen zijn gevarieerd in leeftijd, sexe, organisatie grootte & profit en nonprofit. Iedereen ervaart een diepgaande transformtie in zijn of haar leiderschaprol.

"In januari 2019 start een tweede groep van 10 deelnemers. Voor een uitgebreide inhoudelijke omschrijving van alle modules van de leergang zie deze website. Daar is ook alle praktische informatie (prijs, data, locatie) te vinden.

ALSA
 

Speciaal aanbevolen

Binnenstebuiten Coachweken  

Hoe zwaar jouw koffer aanvoelt, kan alleen jij bepalen. Maar soms is het fijn als iemand anders je even helpt tillen, zodat je kunt kijken waar je staat. Kunt nagaan of je bagage nog wel nodig is. En of het misschien tijd is om je koffer binnenstebuiten te keren, weg te gooien wat jij niet meer nodig hebt en te vullen met ruimte voor nieuwe dromen, inzichten en souvenirs.

Bekijk hieronder het filmpje dat je alles vertelt over de coachweken van Binnenstebuiten. Of lees dit interactieve magazine

 
 

Kalender

Komend 2018/2019

Op aanvraag: Liber Coach Jezelf: een individuele training voor wie moet (of wil) leren loslaten
Liber leert je een extra motor in jezelf aan te boren: de mogelijkheid je stil en machteloos te verhouden met alles in je wat niet stil is. Al doende ontdek je: het leven is een minnaar, geen moetje.
Door: Stichting Jan XVII
Informatie en aanmelden: hier

Iedere twee maanden 2018/2019: ALSA Leergang
Voor leidinggevenden die het vertrouwde managementrepertoire hebben uitgeput en zoeken naar verinnerlijking en herwaardering van relaties.
Door: Alsa docenten
Informatie en aanmelden: hier

23, 24 & 25 november 2018: Stilteweekend
Een weekend écht tijd voor jezelf, om tot rust en weer in verbinding met jezelf te komen. Met mindfulnessmeditatie, yoga, stilte, natuur en bovenal heerlijk biologische maaltijden. 
Door: Sense Aandachttraining
Informatie en aanmelden: hier 

26 november-2 december 2018: De Binnenstebuiten Coachweek- de verandering zit van binnen.
Bekijk de promofilm hier 
Informatie en aanmelden: tanja@binnenstebuiten-go.nl

12,13,14 januari 2019: Yoga winter retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

22, 23 en 24 maart 2019: Power Up trainingsweekend 
Van bootcamp tot meditatie, van boksen tot inspiratie: Power up your Inner being. 
Naast de nodige sportactiviteiten, komen ook ontspanning/bewustzijnsoefeningen aan bod om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen.
Door: People Made to Move
Informatie en aanmelden: hier

29, 30, 31 maart 2019: Mindfulness Yoga weekend-terug wegens succes
Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn.
Door: Mindcolours
Informatie en aanmelden: hier

16 tm 19 mei 2019: Retraite met Tatum O 'Kane - terug wegens succes
Door:  Centrum de Kleine Swaen
Besloten

29 mei tm 3 juni (Hemelvaart) Yoga retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: david@neoyogadelft.nl

24 -30 juni 2019 :De Binnenstebuiten Coachweek- de verandering zit van binnen.
Bekijk de promofilm hier 
Informatie en aanmelden: tanja@binnenstebuiten-go.nl

27, 28 en 29 september 2019: HSP Retreats;  terug wegens succes. Met Susan Marletta Hart
Door: FIT body and mind.
Inlichtingen en aanmelden: info@fitbodymind.nl

14-20 oktober 2019 :De Binnenstebuiten Coachweek- de verandering zit van binnen.
Bekijk de promofilm hier 
Informatie en aanmelden: tanja@binnenstebuiten-go.nl

Voorbij 2018

12,13,14 januari 2018: Yoga winter retreat - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

25 en 27 januari: Alsa leergang  - besloten 

9,10, 11 februari 2018: Yoga Retreat in de Roos - terug wegens succes
Door: In de Roos yoga
Informatie en aanmelden: hier

16,17,18 februari Stembevrijding - besloten

6,17,18 maart 2018: Mindfulness Yoga weekend; Nieuw!
 Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn.
Door: Mindcolours
Informatie en aanmelden: hier

22 en 23 maart: Alsa Leergang - besloten.

23, 24 en 25 maart 2018: HSP Retreats;  terug wegens succes.
Met: Susan Marletta-Hart, aangeboden door Fit Body and Mind.
Inlichtingen en aanmelden: info@fitbodymind.nl

9 tm 13 mei (Hemelvaart) Yoga retreat met Akhilesh Bodhi - terug wegens succes
Door: Neo Yoga Delft
Informatie en aanmelden: hier

17 en 18 mei: Alsa Leergang - besloten

1, 2, 3 juni 2018: Open Hart Sanga - besloten; terug wegens succes. 

7 tm 10 juli 2018: Peer to peer Meeting, Changemakerexchange
I.s.m Robert Bosch Stiftung en Ashoka
Besloten

12-17  augustus 2018: Free Your Voice - terug wegens succes
Zangretraite o.l.v. Julie Scott
Informatie en aanmelden: hier

10 - 18 oktober 2018: Bezinningsweek - besloten
Bezinningsdagen van de Evangelisch Lutherse Dionysiusgemeente uit Sittensen, Duitsland. 

2, 3 ,4 november 2018: Ontspanningsweekend - terug wegens succes
Meditatie, massage, mindfulness, energetische oefeningen en geleide wandelingen, verrukkelijke maaltijden en goede gesprekken. Intuitie en creativiteit staan voorop.
Door: Yonolu, Praktijk voor ontspanning en energie
Informatie en aanmelden: hier

5-9 november 2018: Terugkeer naar de Liefde die je bent. Retreat- terug wegens succes
Een retraite die je een nieuwe, non-dualistische visie presenteert, die je kijk op wie je bent zal veranderen. Laat je terugbrengen naar waar je vandaan kwam, je oorsprong...Liefde.
Door: Praktijk Hart en Ziel, Meinard en Matt Stavenuiter-Tyssen. Met medewerking van Adrie de Lange, Massage en Healing.
Informatie en aanmelden: hier. 

9,10, 11 november 2018: Mindfulness Yoga weekend- terug wegens succes
Een inspirerend weekend om bij jezelf te komen en met aandacht in het hier en nu te zijn.
Door: Mindcolours
Informatie en aanmelden: hier

Voorbij 2017

23, 24, 25, 26 december 2017: Zang kerstretraite - terug wegens succes
Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp: een heerlijk programma met zang, stilte ruimte voor ontmoeting, genieten van de natuur en voortreffelijk eten.
Door: Jan-Hendrik Veenkamp en team
Informatie en aanmelden: hier

15, 16, 17 december 2017 Stembevrijding
Met Jan-Hendrik Veenkamp; besloten

Oktober 2017: ALSA Leergang 2017/2018
Voor leidinggevenden die het vertrouwde managementrepertoire hebben uitgeput en zoeken naar verinnerlijking en herwaardering van relaties.
Door: Alsa docenten
Informatie en aanmelden: hier

3, 4, 5 november: Ontspanningsweekend - terug wegens succes
Meditatie, massage, mindfulness, energetische oefeningen en geleide wandelingen, verrukkelijke maaltijden en goede gesprekken. Intuitie en creativiteit staan voorop.
Door: Yonolu, Praktijk voor ontspanning en energie
Informatie en aanmelden: hier

11 en 12 november 2017: INW for teens; Nieuw!
Door MMS Wordwide Institute
Informatie en aanmelden: hier

24, 25, 26 november 2017: Best Life weekend; terug wegens succes
Psych-K Retreat met Wendy van Heteren
Informatie en aanmelden: hier

30 november en 1 december 2017: Alsa Leergang - besloten

8, 9 en 10 december 2017: HSP Retreats;  terug wegens succes.
Met: Susan Marletta-Hart, aangeboden door Fit Body and Mind.
Inlichtingen en aanmelden: info@fitbodymind.nl

9 tm 15 oktober 2017: Edmund Hillary Retreat - besloten
Door BinnensteBuiten Groei en Ontwikkeling

24 tot 28 juli 2017: Inspiratieweek
Een training voor mensen op zoek naar een krachtige impuls die richting geeft.
Door: Pulsar
Informatie en aanmelden: hier

4 tot 10 augustus: Zangvakantie aan zee
Een diverse en complete zangvakantie onder leiding van twee professionele leraren met een fikse portie podiumervaring.
Door: Julie Scott en Roeland Drost.
Informatie en aanmelden: hier